Shoocker
Lejdis Fajt Najt
A ile prawilnych mordeczek się wjebało w subskrypcję pyłku po rekomendacji żółwia. Do dziś kurierzy do mnie pukająNie suplementuje już od paru miesięcy...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ile prawilnych mordeczek się wjebało w subskrypcję pyłku po rekomendacji żółwia. Do dziś kurierzy do mnie pukająNie suplementuje już od paru miesięcy...![]()

Taki chuj...A ile prawilnych mordeczek się wjebało w subskrypcję pyłku po rekomendacji żółwia. Do dziś kurierzy do mnie pukają![]()

I ile osób kupiło ?Taki chuj...
Niestety dla Ciebie oszuscie mam dane zakupowe
![]()

Tajemnica.I ile osób kupiło ?![]()

To nieźle tam chronią dane jak chłop z reflinku je pozyskujeTajemnica.
Ale swego czasu kupiłem sobie na kogoś ze swojego reflinka...
![]()

Meh a próbowałeś?Scam na pyłek z sosny
Poziomkoooo
Czego nie rozumiesz?To nieźle tam chronią dane jak chłop z reflinku je pozyskuje![]()
Chłopie po kalistenice bojowej to sosna sterczy bez żadnego pyłku!Meh a próbowałeś?
Nagraj jakiś tutorial...Chłopie po kalistenice bojowej to sosna sterczy bez żadnego pyłku!

Nagraj jakiś tutorial...![]()
Aaaa to u MariuszaJemu chodziło o nagranie z tą sosną
Nauka L-sita , mostka i skrętówDawaj coś na wzmocnienie core, lędźwi i rozluźnienie całej taśmy tylnej.
Możesz symulować gitowanieTrzeba garować by to ćwiczyć?
Całe szczęście bo nie byłem pewny czy warto zaczynać bo zaraz jakiś wyrok przybiją i przypału narobiąMożesz symulować gitowanie
To dej jakieś filmiki, ja chętnie spróbujęNauka L-sita , mostka i skrętów
Wystarczy
To dej jakieś filmiki, ja chętnie spróbuję
Igła. Tylko iigła tu może pomóc.Dawaj coś na wzmocnienie core, lędźwi i rozluźnienie całej taśmy tylnej.

jakich kurwa pompek pejsaty gnomie..Spiski świata odkrywają, o polityce wiedzą wszystko, bawią się w kryptowaluty, odkrywają inne poziomy świadomości po grzybach, nawet "to" "tę" umieją użyć w odpowiednim miejscu... A jak przychodzi nauczyć się pompek to trzeba im filmik pod nos dać![]()
l-sit to pompki?