Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Trening już za mną

2 minuty głową na nie
2 minuty głową na tak
2 minuty Krecenie ósemek stopą
2 minuty druga stopa
2 minuty przysiady
2 minuty pompki hinduskie
2 minuty brzuszek brazylijski
2 minuty wspięcia na palcach

6 obwodów, zajechany jestem cały, całe ciało przepracowane a wy? Lepiej skóra na siusiaku byście poruszali w tył i przód to bardziej by przetrenowało wam ciało niż to pajacowanie z metalowym patykiem :żeco:

:gabi_much_love:
Hmm 8 ćwiczeń, 16 minut jeden obwód
6 razy. Lekko ponad 1,5h pracy

Mimo, że to pierdolenie i prowokacja to by Cię to zabiło :fjedzia:

Nigdy w życiu! Ale spoko, w następnym tygodniu sprobuje tej glupoty
Lepiej nie próbuj w takiej formie bo się rozjebiesz tak jak na kółkach gimnastycznych i na co Ci to ?

Kalistenika bojowa jest dla mądrych ludzi. Tu nic się nie dzieje natychmiastowo, za to efekty zaskakują!

Mi zawsze jest dobrze. Forum nie ma wpływu na moje stany.
Po prostu zauważam, że masz nikły poziom siły a próbujesz umniejszać metodom, które istnieją od tysiącleci

Zachęcam do edukacji
Kiedy Ty zrozumiesz że nikt nie umniejsza metod, które istnieją od stulecia, a jedynie stwierdzam fakt że sport i nauka poszły do przodu na przestrzeni kilkuset lat.

Kiedy Ty zrozumiesz że nikt nie umniejsza metod, które istnieją od stulecia, a jedynie stwierdzam fakt że sport i nauka poszły do przodu na przestrzeni kilkuset lat.
No to fakt jest taki, że zdecydowana większość ludzi na siłowni efekty ma mizerne , żeby nie powiedzieć że nijakie. Po kilku miesiącach stagnacje i bolące barki są normą

Czy podciąganie z doczepionym ketlem to coś jak kulturowniki czy bardziej pompki bengalskie? Bo nie wiem w którą stronę teraz iść z treningiem

Czy podciąganie z doczepionym ketlem to coś jak kulturowniki czy bardziej pompki bengalskie? Bo nie wiem w którą stronę teraz iść z treningiem
Mądrze robisz
Choć jak chcesz żeby było ciężej to podciagaj się na dwóch zwiniętych ręcznikach. Grubszy chwyt to mega trening całej dłoni

Uwaga, mam na sztandze 70 kg i pojadę martwe, wiosło, żołnierskie i szrugsy w superserii
obrzydlistwo w oku Boga, napisano w piśmie

Wszystkie te wspaniałe ćwiczenia zrobiłbyś na grubej gumie. Wchodzi mocniej a nie obciąża kręgosłupa. A kręgosłup w Twoim wieku to już chyba ważny temat ?

obrzydlistwo w oku Boga, napisano w piśmie

Wszystkie te wspaniałe ćwiczenia zrobiłbyś na grubej gumie. Wchodzi mocniej a nie obciąża kręgosłupa. A kręgosłup w Twoim wieku to już chyba ważny temat ?
Guma to będzie zimą, bo sztangę mam na podwórku.
Jeszcze z 2 superserie i wjedzie jakaś obwodówka z ketlami, slamballem i własnym ciałem na dojechanie

Mądrze robisz
Choć jak chcesz żeby było ciężej to podciagaj się na dwóch zwiniętych ręcznikach. Grubszy chwyt to mega trening całej dłoni

No właśnie, a jak mógłbyś to sobie utrudnić bez tego obciążenia na pasie ?
Grubego chwalisz że mądrze robi a ja już nie?! :boystop:

Ile teraz ważysz ? I jak ze stawami?
Wciąż waga ciężka, ale chcę przed zimą zjechać do półciężkiej, bo zimą zawsze tyję. Już jest poniżej 100.
Najgorzej jest z kręgoslupem, bo już kilka razy zdychałem, że nie mogłem nawet gaci założyć.
Kiedy ćwiczę regularnie, wysypiam się i robię mobilność to jest ok. Reszta stawów na szczęście wciąż w formie. Najgorzej jest z czasem i regeneracją. Niestety, to prawda, że jak się ma tych prawie 18 lat to choć forma jest to nie da się następnego dnia jebnąć kawusi i powiedzieć jest git

Dobra, koniec opierdalania. Wjeżdża trening właściwy. Jeszcze nie wiem co tam wymyślę, ale to moja ulubiona część - będę szczekał

Grubego chwalisz że mądrze robi a ja już nie?! :boystop:
No bo gadamy o różnych ćwiczeniach.
Zginacze masz silniejsze niż prostowniki. Mniejsze prawdopodobieństwo zrobienia sobie krzywdy na drążku z obciążeniem niż na kółkach z obciążeniem.

Te obciążenie to tak naprawdę powinien być dodatek treningu , a najlepiej kreatywnie : wcale. W inny sposób sobie utrudniać ćwiczenia

Wciąż waga ciężka, ale chcę przed zimą zjechać do półciężkiej, bo zimą zawsze tyję. Już jest poniżej 100.
Najgorzej jest z kręgoslupem, bo już kilka razy zdychałem, że nie mogłem nawet gaci założyć.
Kiedy ćwiczę regularnie, wysypiam się i robię mobilność to jest ok. Reszta stawów na szczęście wciąż w formie. Najgorzej jest z czasem i regeneracją. Niestety, to prawda, że jak się ma tych prawie 18 lat to choć forma jest to nie da się następnego dnia jebnąć kawusi i powiedzieć jest git
Ano właśnie..... kręgosłup. To taki standard od dźwigania złomu i ogólnie czynności życiowych, zawodowych

No bo gadamy o różnych ćwiczeniach.
Zginacze masz silniejsze niż prostowniki. Mniejsze prawdopodobieństwo zrobienia sobie krzywdy na drążku z obciążeniem niż na kółkach z obciążeniem.

Te obciążenie to tak naprawdę powinien być dodatek treningu , a najlepiej kreatywnie : wcale. W inny sposób sobie utrudniać ćwiczenia
No dobra tyle ze ja nie rzuciłem się przecież na doczepianie wielkich klamotów od razu. Mnóstwo czasu robiłem bez ciężaru, potem zaczynałem od 1.25kg i co 1.25 szedłem w górę ale też nie co trening.

Równie dobrze można się tak rozjebac na podciąganiach z doczepionym złomem.

Jemu to dupa pękła jak najebany cisnął fanów na live a potem schował leb i zniknął z internetu by sytuacja przycichła.

Teraz wraca i głosi herezje że twórcy w internecie sa fałszywi :mamed: no jakby o sobie mówił
O, tego nie znałem. Przytocz, rozwiń tą historię

O, tego nie znałem. Przytocz, rozwiń tą historię
W skrócie to ja pamiętam to tak że nasz siłacz częściej zaczął chodzić po FAME mma czy innych frik galach już najebany i oni nawet chcieli z tego kontent robić (pewien nie jestem). Robili jakieś tam transmisję też jako ta strong ekipa no i chyba (pewien nie jestem czy to na transmisji SE) pewnego razu abus dorwał się do steru będąc na bani i ktoś go podpuścił na czacie transmisji.
Zaczęły się wyzywiska i teksty typu ze on to by mógł tych fanów sobie kupić na własność bo w popielniczce w aucie trzyma wiecej hajsu niż oni kiedykolwiek zobaczą i tego typu historie.

Potem była skrucha, przeprosiny i chłop wyparował.

Chyba @Wrestlerek jest z okolic gdzie mieszka bohater historii to może się wypowiedzieć czy on jest taki szczery przed kamerą i fajny :fjedzia:

W skrócie to ja pamiętam to tak że nasz siłacz częściej zaczął chodzić po FAME mma czy innych frik galach już najebany i oni nawet chcieli z tego kontent robić (pewien nie jestem). Robili jakieś tam transmisję też jako ta strong ekipa no i chyba (pewien nie jestem czy to na transmisji SE) pewnego razu abus dorwał się do steru będąc na bani i ktoś go podpuścił na czacie transmisji.
Zaczęły się wyzywiska i teksty typu ze on to by mógł tych fanów sobie kupić na własność bo w popielniczce w aucie trzyma wiecej hajsu niż oni kiedykolwiek zobaczą i tego typu historie.

Chyba @Wrestlerek jest z okolic gdzie mieszka bohater historii to może się wypowiedzieć czy on jest taki szczery przed kamerą i fajny :fjedzia:
Nic dodać niż ująć, lokalny gangster bez solówki na koncie :D

Ja jebau, sodówka w pełni

Back