Mam namiary na te Johimbine, tyle, ze platnosc z tego co widze tylko pay-pal, nie wiecie moze jak to przeskoczyc? Wyslalem maila z zapytaniem i sadzac po adresie ".cz" to mieszcza sie u pepiczkow. Ogolnie to o co kurwa kaman? to jest nielegalne w PL czy co? ze spalaczy pousuwali i wogole. Jako, ze jeszcze jakis czas mam pauze od silowni to zaczalbym brac za jakis czas kiedy bede mogl polaczyc silke z rowerem. Teraz sam rower i musze przyznac z wlasnego doswiadczenia, ze jak chce sie spalic szybciej zalegajacy smalec to naprawde warto laczyc trening silowy z cardio to przynosi najlepsze rezultaty. Obecnie od 3 miechow tylko rower i rezultaty sa ale duzo gorsze niz jak laczylem silke z rowerem i nawet niekoniecznie jedno od razu po drugim tylko po silowni jadlem normalny posilek bo na rowerze to mogloby po prostu nastapic zejscie smiertelne
http://www.extreme-nutrition.pl/towar/116/yohimbine-hcl-150-kap-x-10-mg-johimbina.html#
EDIT: od razu zaznaczam, ze nie smiejcie sie ze mnie ja nawet nie wiem co to jest to pay-pal, stary juz jestem :(