Seriale

Moje podsumowanie rozdzielenia po 0206 :sleepy:
Jak 4 ostatnie odcinki nie dadzą czadu to słabiutki to będzie sezon.

Severance jak narazie dla mnie nie dowozi. 6 odcinków i strasznie mizernie się ciągnie fabuła.

Ale uprawialiście sex bez zabezpieczenia z Irvingem czy nie, mam prawo wiedzieć!

To też może być wskazówka, że Burt nigdy nie był rozdzielony i zna 2 światy.

:beczka:

Severance jak narazie dla mnie nie dowozi. 6 odcinków i strasznie mizernie się ciągnie fabuła.
I chyba nie dowiezie. Hujowy ten drugi sezon i przeczucie mi mówi, że już się nie zmieni. Wygląda to na brak pomysłu i ciągnięcie tego serialu tylko na fali popularności pierwszego sezonu. Szkoda.

Po pierwszym odcinku jestem na umiarkowane tak, mam nadzieję, że nie spierdolą tego dalej i będzie coś w klimacie peaky blinders

Przyjemnie się oglądało, ale do Peaky Blinders to przepaść, dałbym 5/10, tak czy siak, dzięki za info o tym serialu

Panie powinny się uczyć od Helly R. jak chodzić na obcasie.

to jest serial o chodzeniu?

Zrzut ekranu 2025-02-26 222747.jpg

Nie wiem co w tym severance by się musiało stać w ostatnich trzech odcinkach żebym sięgnął w przyszłości po 3 sezon. Straszny zjazd po takim fenomenalnym 1 sezonie.

Nie wiem co w tym severance by się musiało stać w ostatnich trzech odcinkach żebym sięgnął w przyszłości po 3 sezon. Straszny zjazd po takim fenomenalnym 1 sezonie.

Sporo się wyjaśniło,

np. na przykładzie Gemmy, że da się podzielić osobę na wiecej niż dwa "altery".

plus wprowadzone nowe złole.

Dla mnie serial się rozwija i dalej się jaram.

Nowy sezon wjeżdża z tym intro i stara ekipa nadal "studiuje" :pudzianfap:

Nadal nie obejrzałem, bo żadna platforma streamingowa tego nie ma, a jak pobrałem torrenta to nie znajdowało mi napisów... A to jest serial z rodzaju tych które mam do odhaczenia jako TOP 3 na liście.

Nadal nie obejrzałem, bo żadna platforma streamingowa tego nie ma, a jak pobrałem torrenta to nie znajdowało mi napisów... A to jest serial z rodzaju tych które mam do odhaczenia jako TOP 3 na liście.
Kurwa przyjacielu:

https://lookmovie2.la/shows/view/1344204-blue-mountain-state- 2010 spacje odejmij tylko przy 2010, nie wiem tylko jakie napisy tam są, ale znamy się nie od dziś to eng są na bank wiec se poradzisz

Mam dwa sezony z lektorem. Trzeci był na netflixie też ale tylko przez chwilę. Nie wiem czy lata po sieci.

Mam dwa sezony z lektorem. Trzeci był na netflixie też ale tylko przez chwilę. Nie wiem czy lata po sieci.
No to dlaczego nie ma tego jeszcze na RoshiTV? Wrzucaj bo jak nie to I 'm gonna sack you so hard your dick's gonna go into your throat and your gonna choke on your dick and die!

No to dlaczego nie ma tego jeszcze na RoshiTV? Wrzucaj bo jak nie to I 'm gonna sack you so hard your dick's gonna go into your throat and your gonna choke on your dick and die!
przeciez wrzucalem juz dawno temu i to dwukrotnie.. jebani lunatycy... :eddieconspiracy:

Back