Seriale

Niezwyciezony zajebisty :bleed: .
Szkoda, że pewnie będzie miało z 7 sezonów zanim zakończą ale na prawde dobrze się to ogląda.

Jako fan Dextera do sezonów 1-6 fajnie było wrócić do tego świata. Nie wiem co by tu mogli jeszcze pokazać oprócz pewnego finału Harrego Morgana/ jak ktoś oglądał Dextera to wie o co chodzi/ Teraz czas zobaczyć wreszcie ten 9 sezon Dextera, którego mi się nie chciało ruszać przed sezonem 10, w którym mam nadzieję wreszcie całe Miami Metro będzie go ścigać, bo moim zdaniem tylko to może dać jeszcze jakieś ,,wow" tej serii.

1739787076064.jpeg

Oficjalnie- wrzesień i ostatni sezon serii.

:jon:

Czekam jak grubas na chesseburgera

A od siebie w tematyce zombie i jak ktoś lubi kino koreańskie to polecam Kingdom na Netflix. Niestety 3 sezon nie będzie i uj

:crazy:Ja to myślałem, że 2 sezon jest ostatnim i w ogóle w ciężkim szoku byłem, że 3 sezon w tym roku wychodzi.:beczka:

A nie przeszkadza ci te wzorowanie się na mandze? Ja przyznam, że pod koniec 1 sezonu się już trochę wkurzałem na ten styl. Chałupa się pali, wszyscy stoją wkoło Aguni chce wszystkich zabić chociaż jest 1 na 20. Arisu przemawia, jego laska non stop go podnosi z ziemi krzycząc Arisuu! ( i tak 3 razy pod rząd) Kiedy zostaje odepchnięty przez agresywnego Aguniego, a wystarczy się na niego rzucić bo jest sam i jeszcze Niragi pojawia się z dupska i wlatują razem w czeluść ognia, a potem okazuje się, że obydwaj żyją :crazy:no, ale An w tych oksach i czerwonej szmince fajna laseczka

Teraz już przywykłem, ale z początku miałem lekki niesmak. Dziś zabrałem się za 8 the show

Zniechęcony każdym jednym trywialnym gównem, które wychodziło z pod znaku GW w ostatnich latach, dopiero teraz sięgnąłem po Andora i nie żałuję, że to w końcu zrobiłem. Potencjał tego świata jest niemal nieograniczony, dlatego nie mogę zrozumieć powodów, dla których twórcy trzymają się jedynie opowieści Georga Lucasa, wyrzucając na światło dzienne całe sezony historii o jakichś kocmołuchach, którzy kiedyś gdzieś tam coś tam, a którzy wszystkich chuja obchodzą, ale Andor dowiózł.

Oglądał ktoś może Salem na disney?
Mimo że przyjemny i klimatyczny, to ciągle mi coś w tym serialu nie grało. Trochę jak bym oglądał mocniejszy serial ze stajni CW. Warto spróbować, bo a nuż ci podejdzie (oglądałem całość, pomimo zastrzeżeń).

Ten nowy Reacher zapowiada się lepiej niż poprzedni, przekombinowany sezon.
I jest na podstawie jednej z najlepszych książek Childa.

Po pierwszym odcinku jestem na umiarkowane tak, mam nadzieję, że nie spierdolą tego dalej i będzie coś w klimacie peaky blinders

Po pierwszym odcinku jestem na umiarkowane tak, mam nadzieję, że nie spierdolą tego dalej i będzie coś w klimacie peaky blinders
Wczoraj wjechał cały sezon, nie jest źle ale do peaky blinders trochę brakuje, zobaczymy co zaserwują w drugim sezonie.

A tak na marginesie, mial ktos taka akcje, ze po aktualizacji firefoxa nie moze przewijac strzalkami przod tyl? Niesamowicie to wkurwiajace.

Back