Seriale

1000002086.jpg

Dziś wjechały 2 odcinki, teraz czekać na polskie napisy

View attachment 122735

Dziś wjechały 2 odcinki, teraz czekać na polskie napisy
Oglądał już ktoś? Z dubbingiem to wypuścili... jak widzę dubbing to ma złe przeczucia odrazu. Nie oglądam filmów/seriali z dubbingiem bo nie potrafię. To psuje wszystko. No oprócz bajek czy tam animacji itd.

Ściągłem wersję oryginalną z napisami ale chwilowy brak czasu obejrzeć. Jak ktoś oglądał to proszę o jakąś opinię
:conorsalute:.

Oglądał już ktoś? Z dubbingiem to wypuścili... jak widzę dubbing to ma złe przeczucia odrazu. Nie oglądam filmów/seriali z dubbingiem bo nie potrafię. To psuje wszystko. No oprócz bajek czy tam animacji itd.

Ściągłem wersję oryginalną z napisami ale chwilowy brak czasu obejrzeć. Jak ktoś oglądał to proszę o jakąś opinię
Disney wszystko swoje wypuszcza z dubbingiem :childcry:

Bardzo średnio się zapowiada

Z universum Marvela polecan Pingwina

Chciałbym się tym jarać bo trailer fajny, ale nie mogę przeboleć tego castingu.

No, casting i brak poczucia zagrożenia to jak dla mnie największe minusy tego serialu. Niestety przez większość pierwszego sezonu nie czuć, że to postapokaliptyczny horror. Bohaterowie sobie podróżują i w ogóle nie ma się wrażenia jakby coś mogło im zagrażać. Joel równie źle obsadzony co Ellie. Jedyne cechy wspólne jakie ta postać ma z pierwowzorem to imię. Pierwszy sezon to niestety, ale dla mnie takie max 6/10. Sprawdzę drugi z ciekawości, ale nie nastawiam się na wiele.

Najnowszy sezon Białego Lotosu - po 3 odcinkach zapowiada się na najgorszą serie, przerażająco powolny rozwój akcji.

Godne seriale z min. 2 sezonami, lata 2020-2025 ?

Liczę na Was Pany

:bart::conorsalute:

Godne seriale z min. 2 sezonami, lata 2020-2025 ?

Liczę na Was Pany

:bart::conorsalute:

Od siebie mogę polecić:
Warrior
Invincible (nie widziałem jeszcze 3 sezonu)
Severance (drugiego sezonu jeszcze nie zacząłem)
House of the dragon (drugiego jeszcze nie oglądałem)
Winning time: rise of the lakers dynasty
Bear
Primal

Back