Roshi
Roshi
gdzie jest

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gdzie jest

A to wjechały bez ;)
A to wjechały bez ;)
Oglądał już ktoś? Z dubbingiem to wypuścili... jak widzę dubbing to ma złe przeczucia odrazu. Nie oglądam filmów/seriali z dubbingiem bo nie potrafię. To psuje wszystko. No oprócz bajek czy tam animacji itd.
.Disney wszystko swoje wypuszcza z dubbingiemOglądał już ktoś? Z dubbingiem to wypuścili... jak widzę dubbing to ma złe przeczucia odrazu. Nie oglądam filmów/seriali z dubbingiem bo nie potrafię. To psuje wszystko. No oprócz bajek czy tam animacji itd.
Ściągłem wersję oryginalną z napisami ale chwilowy brak czasu obejrzeć. Jak ktoś oglądał to proszę o jakąś opinię
.

Można zmienić na D+ przecież dziwięk na eng i napisy na plDisney wszystko swoje wypuszcza z dubbingiem![]()

Wiem mordo, chodziło mi, że tam nie ma lektora tylko ich "oryginalne" produkcję mają dubbing.Można zmienić na D+ przecież dziwięk na eng i napisy na pl![]()
Oglądał już ktoś? Z dubbingiem to wypuścili... jak widzę dubbing to ma złe przeczucia odrazu. Nie oglądam filmów/seriali z dubbingiem bo nie potrafię. To psuje wszystko. No oprócz bajek czy tam animacji itd.
Ściągłem wersję oryginalną z napisami ale chwilowy brak czasu obejrzeć. Jak ktoś oglądał to proszę o jakąś opinię
.
Z universum Marvela polecan Pingwina

Oglądałem. Daredevil był zajebisty pierwsze 3 sezony. O ten nowy się obawiam.Bardzo średnio się zapowiada
Z universum Marvela polecan Pingwina
Chciałbym się tym jarać bo trailer fajny, ale nie mogę przeboleć tego castingu.

Godne seriale z min. 2 sezonami, lata 2020-2025 ?
Liczę na Was Pany
![]()
Wyjebany w kosmos odcinek. Popłynęli z brutalnością, ale jak to zajebiście wygląda. WOW.Niezwyciężony..![]()
7 odcinek tak.. ma byc jeszcze 8 za jakis czas.Wyjebany w kosmos odcinek. Popłynęli z brutalnością, ale jak to zajebiście wygląda. WOW.
Mordo dzisiaj wyszedł finał. Siódmy był świetny, ale w ósmym to już dojebali do pieca po całości.7 odcinek tak.. ma byc jeszcze 8 za jakis czas.
ale i caly sezon do 6 dobry, nie wybitny ale dobrze sie ogladalo.

kurla, mialem isc spacMordo dzisiaj wyszedł finał. Siódmy był świetny, ale w ósmym to już dojebali do pieca po całości.![]()

Podbójkurla, mialem isc spac![]()

Niezwyciężony..![]()
Mnie zawiedliWyjebany w kosmos odcinek. Popłynęli z brutalnością, ale jak to zajebiście wygląda. WOW.

Stary, też się wkurzyłem, że nie pokazali psiochy Atomic Eve, ale bez przesadyMnie zawiedli![]()

Stary, też się wkurzyłem, że nie pokazali psiochy Atomic Eve, ale bez przesady![]()