Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Severance jak narazie dla mnie nie dowozi. 6 odcinków i strasznie mizernie się ciągnie fabuła.

no kurwa nagrzalem sie zachwytami jebanych recenzentow... i czekam cierpliwie az caly sezon bedzieSeverance jak narazie dla mnie nie dowozi. 6 odcinków i strasznie mizernie się ciągnie fabuła.

no kurwa nagrzalem sie zachwytami jebanych recenzentow... i czekam cierpliwie az caly sezon bedzie![]()

Severance jak narazie dla mnie nie dowozi. 6 odcinków i strasznie mizernie się ciągnie fabuła.

Potwierdzam, póki co jedynka dużo lepsza.Severance jak narazie dla mnie nie dowozi. 6 odcinków i strasznie mizernie się ciągnie fabuła.
Skąd info?O cię chuj, chyba wreszcie będzie drugi sezon Taboo.
Insta twardego Tomka ;)Skąd info?
I chyba nie dowiezie. Hujowy ten drugi sezon i przeczucie mi mówi, że już się nie zmieni. Wygląda to na brak pomysłu i ciągnięcie tego serialu tylko na fali popularności pierwszego sezonu. Szkoda.Severance jak narazie dla mnie nie dowozi. 6 odcinków i strasznie mizernie się ciągnie fabuła.
Po pierwszym odcinku jestem na umiarkowane tak, mam nadzieję, że nie spierdolą tego dalej i będzie coś w klimacie peaky blinders
![]()
TysiÄc ciosów | Serial | 2025
TysiÄc ciosów (2025) A Thousand Blows - Dwóch przyjacióÅ z Jamajki przyjeżdża do Londynu i zostaje wciÄgniÄtych w póÅÅwiatek East Endu.www.filmweb.pl
One! Two! Three! Pocket Pussy!Whut !?!?
![]()
‘Blue Mountain State’ Sequel Gains Momentum At Amazon; “We Are Going To Make A Fourth Season Happen,” Alan Ritchson Says
'Blue Mountain State's comeback is inching closer to reality. A sequel with Reacher’s Alan Ritchson reprising his role is in development at Amazon.deadline.com
Pocket Pussy![]()

Nowy sezon wjeżdża z tym intro i stara ekipa nadal "studiuje"One! Two! Three! Pocket Pussy!
![]()

Panie powinny się uczyć od Helly R. jak chodzić na obcasie.
Nie wiem co w tym severance by się musiało stać w ostatnich trzech odcinkach żebym sięgnął w przyszłości po 3 sezon. Straszny zjazd po takim fenomenalnym 1 sezonie.
Nowy sezon wjeżdża z tym intro i stara ekipa nadal "studiuje"
Kurwa przyjacielu:Nadal nie obejrzałem, bo żadna platforma streamingowa tego nie ma, a jak pobrałem torrenta to nie znajdowało mi napisów... A to jest serial z rodzaju tych które mam do odhaczenia jako TOP 3 na liście.
Mam dwa sezony z lektorem. Trzeci był na netflixie też ale tylko przez chwilę. Nie wiem czy lata po sieci.Nadal nie obejrzałem, bo żadna platforma streamingowa tego nie ma, a jak pobrałem torrenta to nie znajdowało mi napisów... A to jest serial z rodzaju tych które mam do odhaczenia jako TOP 3 na liście.
No to dlaczego nie ma tego jeszcze na RoshiTV? Wrzucaj bo jak nie to I 'm gonna sack you so hard your dick's gonna go into your throat and your gonna choke on your dick and die!Mam dwa sezony z lektorem. Trzeci był na netflixie też ale tylko przez chwilę. Nie wiem czy lata po sieci.
przeciez wrzucalem juz dawno temu i to dwukrotnie.. jebani lunatycy...No to dlaczego nie ma tego jeszcze na RoshiTV? Wrzucaj bo jak nie to I 'm gonna sack you so hard your dick's gonna go into your throat and your gonna choke on your dick and die!

No to dlaczego nie ma tego jeszcze na RoshiTV? Wrzucaj bo jak nie to I 'm gonna sack you so hard your dick's gonna go into your throat and your gonna choke on your dick and die!

Mordo ja mam już ponad 35 lat, pewnie ściągnąłem, obejrzałem n-ty raz i zapomniałem gdzie jest
no kurwa jeszcze oznaczony byles...![]()