Karateka@
Bellator Welterweight
Są na to dowody, konkretne badania na profilu "Nauka, głupcze" na FB wklejali z miesiąc temu.
Jeszce się nie dogrzebalem do tego. Mogło by to być w Art/wywiadzie, bo tracil cZas na pierdolenie o szopenie, pis,po etc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Są na to dowody, konkretne badania na profilu "Nauka, głupcze" na FB wklejali z miesiąc temu.

Muszę powiedzieć, że jestem w szoku, i tym razem pozytywnym, po tym co zobaczyłem: MG postanowił odezwać się w najbardziej drażliwej kwestii od dawna. Trzeba mieć niezłą odwagę, żeby po tych wszystkich akcjach budowy wizerunku wyskoczyć z czymś takim. Tylko proszę, nie rozwijajmy tu wątku uchodźców, tego czy ma rację, czy nie - chodzi mi o sam fakt, że normalnie guru nie igrałby z publiką w ten sposób, przynajmniej tak mi się wydaje.
No kaman @Karateka@ , zajrzyj w komentarze jak mu jadą, o tym mówię, ja bym się w życiu nie spodziewał, że wyjdzie w świat z tekstem, który w oczywisty sposób podzieli jego publikę :) Bo jaki w tym niby interes?
Hehhe, teraz widze, w pracy wycina mi FB, :) nawet nie zauwazylem ze cos tam jest...
Fakt, wole przeznaczac czas na inne rzeczy, mam zakodowana nieufnosc jakas...
Mariusza Szubę znajo? To mój fumfel
Kto korzysta z coachingu?

Kto to ten Grzesiak, pierwszy raz o nim słyszę. Jakiś nawiedzony desperat, czy co?
Ok, dzięki. Wystarczy rekomendacji, nie będę sobie psuł wieczoru.Manipulant i cwaniak, oficjalnie coach i trener rozwoju osobistego (i języków obcych). Zajrzyj na początek tematu jak chcesz, 3 czy 4 strona, pisane tam było o nim dużo więcej.
Manipulant i cwaniak, oficjalnie coach i trener rozwoju osobistego (i języków obcych). Zajrzyj na początek tematu jak chcesz, 3 czy 4 strona, pisane tam było o nim dużo więcej.
Musiałeś go zatem bardzo uważnie czytać, skoro nie zauważyłeś, że Grzesiak pojawia się wielokrotnie od bodajże 4. strony![]()
tzn?Są tu jacyś outsiderzy?