Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nalicza Wam dziś punkty, bo ja dostałem tylko za daily login?

Siema
niedawno przed północą robiłem pierdółki typu - retweety, dodawanie hashtagów itp. Czy teraz po północy jak się zaloguje to będzie już można 'pracować' na kolejny dzień, czy trzeba czekać ileś tam godzin by u nich był nowy dzień?
Pytam, bo wydaje mi się, że raz po północy nic nie naliczało...
Siema
niedawno przed północą robiłem pierdółki typu - retweety, dodawanie hashtagów itp. Czy teraz po północy jak się zaloguje to będzie już można 'pracować' na kolejny dzień, czy trzeba czekać ileś tam godzin by u nich był nowy dzień?
Pytam, bo wydaje mi się, że raz po północy nic nie naliczało...
Ja swoją rękawiće zamówiłem 30 kwietnia i dalej nic ;)Mogli by wysłać w końcu te nagrody.
Już są od ohohohohohooo Panie ;)Pojawiły sie stołki niebieski 35k i czerwony z podpisem Danki 75k :D
Wcześniej nie widziałem.Już są od ohohohohohooo Panie ;)
A długo czekałeś? Oczywiście sama rękawica + "certyfikat autentyczności ;)" ?Rękawica jest już u mnie :)
A zamówiłeś już coś u nich?Wcześniej nie widziałem.
Zamówiłem na rewards 23 kwietnia. Tak, rękawica (rozmiar M) i certyfikatA długo czekałeś? Oczywiście sama rękawica + "certyfikat autentyczności ;)" ?
Próbowałem założyć, ale ciężko wchodzi na rękę, bo mały rozmiar. Zresztą co tam testować z jedną rękawicą :)Testowałeś już ?
Rękawicę z podpisem to bym do jakiejś gablotki dał, albo ładnie wyeksponował w pokoju, a nie młodszego brata walił. Szkoda rękawicyEwentualnie może tak z partyzanta uderzę młodszego brata i zobaczę jak zareaguje na cios :)

Ja jak będę miał dwie to je będę używał .

a co jak dostaniesz dwie prawe?![]()