Poradnik UFC Rewards, czyli darmowy Fight Pass i nie tylko

Teraz większość miast w używających czasu pacyficznego ma czas letni, czyli PDT. W okresie zimowym jest to PST. Zuffa ma siedzibę właśnie w Los Angeles, czyli teraz jest to czas PDT.

Hi Krzysztof,

Just wanted to give you a heads up that we've got new Rewards being added to UFCRewards.com. Look for them around 12:00 PM Pacific Time on Wednesday, 5/6/15.
Also, you can start using #UFCAdelaide on Thursday to earn points. This will be active for both Twitter and Instagram. Remember - you have to post a picture of your own on Instagram and use the hashtag - not just comment on a picture.

Hi Krzysztof,

Just wanted to give you a heads up that we've got new Rewards being added to UFCRewards.com. Look for them around 12:00 PM Pacific Time on Wednesday, 5/6/15.
Also, you can start using #UFCAdelaide on Thursday to earn points. This will be active for both Twitter and Instagram. Remember - you have to post a picture of your own on Instagram and use the hashtag - not just comment on a picture.
Na stronie 32 już to jest wklejone

Rękawice za 6000pkt(Griffin, Cormier), program(UFC 178 Signed Program) i bilety(!) na UFC 187 dodali.

/Rękawice Cormiera "Sold Out" - ile to trwało? Minutę!

Najwiekszym powodzeniem oczywiście cieszyły sie rekawice :D

Mam rękawicę Foresta, a moja dziewczyna Cormiera!

Gratulacje! Opłacało się poczekać. A tak to nie ma nic specjalnego.

Ja się zastanawiam jeszcze nad UFC Octagon Book.

Pięknie :D Wcześniej rękawice leżały dość długo, teraz poszło wszystko w mgnieniu oka. Coś czuję, że to siła zmobilizowanego Cohones :lol: Ale się zdziwią, jak większość fajnych nagród będą wysyłali do Polski :lol:

Tym razem wyraźnie jest zaznaczone od kiedy do kiedy dodatkowe punkty za hashtag: "Avail Thurs before event thru Mon after event" Przy ostatnim UFC nie zaliczyło mi pkt. w poniedziałek za hashtaga.

Panowie i Panie jest jakaś Polska/forumowa liga tego UFC Picks do której można dołączyć?

Dostałbym +50pkt. jeśli wysłałbym rachunek z NC+ za pakiet z kanałem Extreme Sports Channel?
Chodzi o ten punkt:
"Watch UFC events through a Sports/Cable subscription like UFC Network, BT Sport or COMBATE
Provide copy of bill to [email protected] with monthly subscription. Not available for US and Canada fans."

W sumie dane takie same mam na rachunku, a ochrona danych i prywatność to w Internecie fikcja.

Przetestowałem, napisałem maila z załączoną kopią rachunku NC+ i linkiem do kanału Extreme - odpisali, że uznają to i w ciągu 1-2 dni dostanę punkty i dziś widzę punkty już mam dodane.

Przetestowałem, napisałem maila z załączoną kopią rachunku NC+ i linkiem do kanału Extreme - odpisali, że uznają to i w ciągu 1-2 dni dostanę punkty i dziś widzę punkty już mam dodane.
Świetnie, dzięki. Też im właśnie wysłałem.

Też mi przyznali za nc+. Jeśli ktoś zamawia zdjęcie to proponuję się zastanowić. Przyszły mi już dwa: Machida i Silva i obydwa w nie najlepszym stanie

Wysyłka zdjęć jest darmowa ? Co dokładnie było nie tak z nimi ?

Drugie bylo jeszcze gorsze, tez naddarte i dużo zagięć. Napisalem do nich, przeprosili i obiecali wyslac jeszcze raz.

Back