Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na stronie 32 już to jest wklejoneHi Krzysztof,
Just wanted to give you a heads up that we've got new Rewards being added to UFCRewards.com. Look for them around 12:00 PM Pacific Time on Wednesday, 5/6/15.
Also, you can start using #UFCAdelaide on Thursday to earn points. This will be active for both Twitter and Instagram. Remember - you have to post a picture of your own on Instagram and use the hashtag - not just comment on a picture.
Mam rękawice Foresta !! :D
Mam rękawicę Foresta, a moja dziewczyna Cormiera!
Ale się zdziwią, jak większość fajnych nagród będą wysyłali do Polski 
#UFCAdelaide już działa
#UFCAdelaide już działa
ile razy dziennie to zadziała? bo póki co za 2 mi przyznali pkt
Dostałbym +50pkt. jeśli wysłałbym rachunek z NC+ za pakiet z kanałem Extreme Sports Channel?
Chodzi o ten punkt:
"Watch UFC events through a Sports/Cable subscription like UFC Network, BT Sport or COMBATE
Provide copy of bill to [email protected] with monthly subscription. Not available for US and Canada fans."
W sumie dane takie same mam na rachunku, a ochrona danych i prywatność to w Internecie fikcja.
Świetnie, dzięki. Też im właśnie wysłałem.Przetestowałem, napisałem maila z załączoną kopią rachunku NC+ i linkiem do kanału Extreme - odpisali, że uznają to i w ciągu 1-2 dni dostanę punkty i dziś widzę punkty już mam dodane.