Poradnik UFC Rewards, czyli darmowy Fight Pass i nie tylko

Pozniej juz sie sami smiali, ze przeprosiny przyjete, ze pewnie nie czytalem regulaminu dlatego nie zablokowali konta tylko pokazali mi ze wszystko widza, ze sporo ludzi tak zrobilo i zeby sie to wiecej nie powtorzylo.

Just wanted to give you a heads up that we've got new Rewards being added to UFCRewards.com. Look for them around 12:00 PM Pacific Time on Wednesday, 5/6/15.
Also, you can start using #UFCAdelaide on Thursday to earn points. This will be active for both Twitter and Instagram. Remember - you have to post a picture of your own on Instagram and use the hashtag - not just comment on a picture.
Thanks!!
UFC Rewards Team

I will not deactivate your account, although I have every right to. We will be watching your account for any more suspicious behavior.

jestes na wizjerze, konto do odstrzalu, juz po tobie :hi:

....

Just wanted to give you a heads up that we've got new Rewards being added to UFCRewards.com. Look for them around 12:00 PM Pacific Time on Wednesday, 5/6/15.
Also, you can start using #UFCAdelaide on Thursday to earn points. This will be active for both Twitter and Instagram. Remember - you have to post a picture of your own on Instagram and use the hashtag - not just comment on a Picture.

Mnie dziś nie dodało ani jednego punktu za jakąkolwiek czynność. Pewnie znowu im się coś zjebało...

A idz, aż się popłakałem wtedy :) napisali, że złamałem im serce ;) Zamówiłem wtedy fotkę, oddali mi punkty za fotkę i zabrali ten 1000 :) ale nie ma tragedii bo jutro ją znowu zamawiam. Rozumiem gdybym korzystał z jakiegoś oprogramowania do tłuczenia punktów, jakiegos skryptu czy boota, nie wiem nie znam się na hackowaniu, ale skorzystałem tylko z możliwości którą oni sami dali :)

Uprzedzam pytanie: Nie to nie ja zaatakowałem stronę ufcrewards krwiożerczym programem, nie mam nic wspólnego z tym że nie działa :)

Czy tylko ja zostałem zbanowany na możliwość zalogowania się do ufcrewards? Pewnie mi wprowadzili dzienny program reżimowy 30 kliknięć i ban.

Jak bana dostałeś? :O
Śmieje się nie działa mi stronka ufc rewards, nawet do panelu logowania nie mogę się wbić. Jeszcze rano działało wszystko normalnie tylko punkty powpadały z dużym opóźnieniem, teraz już nic nie działa.

Po dwóch tygodniach w końcu dostałem maila od firmy kurierskiej, że wysyłają do mnie moją rękawicę :) Ma dotrzeć do mnie 11.05.

Ja też dzisiaj dostałem maila, że wysłane. Minął prawie tydzień. Wcześniej już po dwóch dniach dostałem maila. Nie wiem od czego to zależy.

Śmieje się nie działa mi stronka ufc rewards, nawet do panelu logowania nie mogę się wbić. Jeszcze rano działało wszystko normalnie tylko punkty powpadały z dużym opóźnieniem, teraz już nic nie działa.

U mnie wczytuje się po kilkunastu sekundach, jest długo biały ekran i dopiero nagle pojawia się zawartość. Więc może masz podobnie i to nie jest żaden ban :)

U mnie mieli już 20 minut i nic :) Coś mi się z siecią dzisiaj dzieje na kompie, wszystko muli.

Plus całej sytuacji jest taki: zwrócili mi 8000 punktów które dodały mi się do Lifetime points i już mam ich w sumie 16000, tak więc dla zainteresowanych kolejną rangą jest Champion i trzeba mieć 50000 pkt.

Score! You're now Contender Level in Rewards!
jtJl68z0VfhkUlmenG7KXxX9D7z30SfZ_fmVBZRYs-ZIT3rI_y3vnmuMHNu2e4gvBhMfPh1Ekzo0WFi3G0UKJmMTz8jELZyGjksi9_iJt-gy8tisTd2O5fUkw-Dky_kMpAfM0BA1zB_4VRChdoNp9l2H9aUUHL3LMFF-Z1tLvuNRtEbl5dOTIGY6bcSV8zJ6-nJwotAMusZTOU02CE04bLv1=s0-d-e1-ft

Hi Jakub,

You're climbing the ranks to obtain bigger rewards. Keep it up!

I gdzie te większe punkty?

Sęk w tym że póki co nic. W każdy mailu jest napisane, że większe nagrody. Nie wiem co przez to rozumieć, dostęp do większej ilości nagród czy punkty? Ja nie zauważyłem żadnych zmian.

Back