Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No na fightpassieKoledzy przypomni ktoś gdzie wpisywało się ten kod na fightpassie? Z góry dzięki :)
No na fightpassie
Cieszę się,że pomogłemNo rzeczywiście działa! Dzięki
Miesiąc? Czy tydzień?Wybaczcie jeśli gdzieś już było info - kod "BigGulp" na darmowy miesiąc.
W sumie to nie jestem pewien, wydawało mi się, że u mnie wskoczyło na miesiąc, ale na necie jest, że raczej tydzień.Miesiąc? Czy tydzień?
Niby cena jak za miesiąc, ale u mnie coś takiegoW sumie to nie jestem pewien, wydawało mi się, że u mnie wskoczyło na miesiąc, ale na necie jest, że raczej tydzień.
7 dni. To z okazji kontraktu z 7Eleven. Jak się kupi napój(Big Gulp) to się dostaje kod do FP właśnie ten(BigGulp) lub zniżkę na 10% w UFCStore.
Oczywiście, w full HD!zapodalby ktos tą platna tapete z ufc rewards z Conorem ?
jakos dziwnie bo u mnie jest na tydzien za kazdym razemBigGulp działa pięknie na miesiąc.
Hm, wyraźnie mam miesiąc za darmo. Zresztą każdy kod dodawał mi miesiąc od zawszejakos dziwnie bo u mnie jest na tydzien za kazdym razem
Ja ostatnio zamiast płacić w sklepie kartą to z przyzwyczajenia mówię bigGulp.Ostatnio wklepałem koda na 12-miesięczną subskrypcję...
To już ostatni prezent od 'rewardsów'. Smuteczek w chuj.
No mi też na tydzień daje, chociaż wpisuje to na kodzie przy "zakupie" 30 dni. Może dlatego, że nigdy nie wziąłem za $ więc daje tego "free trial" 7-dniowego. :)jakos dziwnie bo u mnie jest na tydzien za kazdym razem