Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdź maila ;)Niech ktoś sprawdzi, czy po włączeniu 7dniowego trialu i napisaniu do nich dadzą kod.
Tak dokładnie. Musi być aktywny i wtedy napisz do nich.Wcześniej miałem 7-dniowego triala(kwiecień), maila nie dostałem z pkt. Teraz do 15 maja wykupię sobie za pkt. z Rewards Fight Passa i dostanę 1000pkt? Tak wynika z Waszych wypowiedzi, chyba, że to "internetowe" #potwierdzoneinfo ?
Pisać, dostaniesz kod.Taka sytuacja: miałem wcześniej fight passa za pieniądze, jednak w kwietniu kupiłem miesiąc za pkty i nie dostałem żadnego maila.
Pisać do nich maila?
Wiesz, że wziąłeś tą ostatnią sztukę na którą ciągle czekałem, ale nie przysłali mi do tego momentu kodu i mi ją zwinąłeś.Założyłem dziś fightpassa, napisałem maila i dostałem kod. Rękawica DJ'a zamówiona![]()
Dokładnie. Masz rację! Nie załapałem w pierwszej chwili. Myślałem, że może wprowadzili jakieś pensje w zależności od rangi.Ja dostałem 105 punktów czyli wyrównanie między Redeemable Points a Lifetime Points.