Poradnik UFC Rewards, czyli darmowy Fight Pass i nie tylko

W sumie to jak to jest z multikontami? Ktoś może wie, czy oni to w jakiś sposób kontrolują?

Dostałem odpowiedz wraz z kodem więc 1000 punktów wjechało:) Jak ktoś nie dostał a powinien to pisać do nich!

Ja dostałem informację, że jak się wykupi do 15 maja to dostanie się 1000 pkt. Tylko, przynajmniej w teorii, ma to być subskrypcja wykupiona za prawdziwe pieniądze.

Nadal macie różnicę między Redeemable Points a Lifetime Points? O tym też do nich pisałem ale nic się nie zmieniło.

Nadal macie różnicę między Redeemable Points a Lifetime Points? O tym też do nich pisałem ale nic się nie zmieniło.
Nie poprawili tego jeszcze. Teoretycznie jest na plus dla Ciebie. Praktycznie na razie nic z tego nie masz, może kiedyś.

Założyłem konto. Gdzie do chuja pana mogę wpisać ten kod promocyjny, który był w mailu? Przy rejestracji nie było takiego pola.

ok, juz mam. nie bylo pytania. najwyrazniej przegladarka szwankowala bo nie chciało sie zaladowac EARN

Tak, jak Majkelos.

Ale to juz sobie z tym poradziłem - napisałem w poprzednim poście, edycja...

Niemniej dzięki

Ale tą różnicą w punktach nie ma się co przejmować. Przynajmniej mi normalnie za wszystko dodawało punkty w redeemable, a do lifetime dublowało. Jeżęli do lifetime dublowało to tym lepiej bo szybciej wskoczysz na kolejny level. Podobno w zależności od tego na którym jestes levelu, tyle punktów zarabiasz. Wszyscy wiemy ze narazie tak nie jest, ale może właśnie tak będzie. Więc im szybciej awansujesz tym lepiej ;)

To nie jest portal społecznościowy, tu nie widzisz innych użytkowników. Małym wyjątkiem jest UFC fantasy gdzie są rankingi i tam CHYBA widać tylko pseudonimy.

Ale tą różnicą w punktach nie ma się co przejmować. Przynajmniej mi normalnie za wszystko dodawało punkty w redeemable, a do lifetime dublowało. Jeżęli do lifetime dublowało to tym lepiej bo szybciej wskoczysz na kolejny level. Podobno w zależności od tego na którym jestes levelu, tyle punktów zarabiasz. Wszyscy wiemy ze narazie tak nie jest, ale może właśnie tak będzie. Więc im szybciej awansujesz tym lepiej ;)
Tyle że u mnie po prostu niektóre punkty do redeemable nie trafiały a do lifetime wszystkie. Gdybym miał normalnie w redeemable i 2x w lifetime to nie ma problemu:)

Tyle że u mnie po prostu niektóre punkty do redeemable nie trafiały a do lifetime wszystkie. Gdybym miał normalnie w redeemable i 2x w lifetime to nie ma problemu:)
A u mnie to było tak do redeemable trafiało wszystko (czasem były jakieś małe problemy, ale z reguły wszystko) a do lifetime też wszsytko, ale dublowało tylko:
-wejście na stronę ufc
-oglądanie filmików
-czytanie newsów
stąd takie dziwne ilości tych punktów. Kiedyś usiadłem i klikałem na każdą czynność i sprawdzałem co się dzieje i u mnie tak to wyglądało.

To co, ogarnęliście jak idzie z tym kodem pokombinować?
Ja nie mam pomysłu, raczej nie idzie.

Mam i ja :D

Może komuś to pomoże - Nie! Nie otrzymasz 1000 punktów bonusu jeżeli dzisiaj się zapiszesz i nawet wykupisz FightPass na miesiąc ;)
Dostaniesz punkty jak się zapiszesz do 15 maja. Potwierdzone info. :)

Back