Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A miałeś konto FightPass? czy dzisiaj założyłeś? Jaka subskrypcja?Dostałem odpowiedz wraz z kodem więc 1000 punktów wjechało:) Jak ktoś nie dostał a powinien to pisać do nich!
przy okazji sprawdzta czy ten kod dziala rowniez na kontach urojonych
Konto miałem już wcześniej. FP wykupiony za punkty na miesiąc.A miałeś konto FightPass? czy dzisiaj założyłeś? Jaka subskrypcja?
tzn o to mi chodzilo dziada nie mozna przetwarzac ponownie na osoby trzeciedziała również, jednorazowo

Miałem identycznie, tez dostałemKonto miałem już wcześniej. FP wykupiony za punkty na miesiąc.
A jak wyglądają te kody, nie da się coś pokombinować i wymyślić?
Ja miałem wszystko.A wszyscy mieliście wykupione za pieniądze, czy z rewards, czy 7dniowe?
Nie poprawili tego jeszcze. Teoretycznie jest na plus dla Ciebie. Praktycznie na razie nic z tego nie masz, może kiedyś.Nadal macie różnicę między Redeemable Points a Lifetime Points? O tym też do nich pisałem ale nic się nie zmieniło.
Tak.Nadal macie różnicę między Redeemable Points a Lifetime Points?
Ten kod wpisuje się przecież na ufcrewards.com w zakładce earn u samej góry.Gdzie do chuja pana mogę wpisać ten kod promocyjny, który był w mailu?
Nie, ta ich strona tak wyśmienicie działa ;)najwyrazniej przegladarka szwankowala bo nie chciało sie zaladowac EARN
Ostatnio nawet pochwalilem, ze normalnie chodzi. Widac to byl tylko jednodniowy wyczyn.Nie, ta ich strona tak wyśmienicie działa ;)
Niestety tak i to juz 120 pktNadal macie różnicę między Redeemable Points a Lifetime Points? O tym też do nich pisałem ale nic się nie zmieniło.
Tyle że u mnie po prostu niektóre punkty do redeemable nie trafiały a do lifetime wszystkie. Gdybym miał normalnie w redeemable i 2x w lifetime to nie ma problemu:)Ale tą różnicą w punktach nie ma się co przejmować. Przynajmniej mi normalnie za wszystko dodawało punkty w redeemable, a do lifetime dublowało. Jeżęli do lifetime dublowało to tym lepiej bo szybciej wskoczysz na kolejny level. Podobno w zależności od tego na którym jestes levelu, tyle punktów zarabiasz. Wszyscy wiemy ze narazie tak nie jest, ale może właśnie tak będzie. Więc im szybciej awansujesz tym lepiej ;)
A u mnie to było tak do redeemable trafiało wszystko (czasem były jakieś małe problemy, ale z reguły wszystko) a do lifetime też wszsytko, ale dublowało tylko:Tyle że u mnie po prostu niektóre punkty do redeemable nie trafiały a do lifetime wszystkie. Gdybym miał normalnie w redeemable i 2x w lifetime to nie ma problemu:)
Ja nie mam pomysłu, raczej nie idzie.To co, ogarnęliście jak idzie z tym kodem pokombinować?
Dostaniesz punkty jak się zapiszesz do 15 maja. Potwierdzone info. :)Mam i ja :D
Może komuś to pomoże - Nie! Nie otrzymasz 1000 punktów bonusu jeżeli dzisiaj się zapiszesz i nawet wykupisz FightPass na miesiąc ;)