Poradnik UFC Rewards, czyli darmowy Fight Pass i nie tylko

Wpisałem kod a mam fight passa od 15 kwietnia (wykorzystałem 1000 punktów z UFCReward) i dostałem 1000 punktów. Żyć nie umierać. Wpisuje się w zakładce EARN, na górze trzeba wybrać bodajże 1 opcję dodatkowych punktów... o ile pamiętam to nad zdjęciami Rondy. Punkty dodało od razu.

Niech ktoś sprawdzi, czy po włączeniu 7dniowego trialu i napisaniu do nich dadzą kod.

Taka sytuacja: miałem wcześniej fight passa za pieniądze, jednak w kwietniu kupiłem miesiąc za pkty i nie dostałem żadnego maila.
Pisać do nich maila?

Wcześniej miałem 7-dniowego triala(kwiecień), maila nie dostałem z pkt. Teraz do 15 maja wykupię sobie za pkt. z Rewards Fight Passa i dostanę 1000pkt? Tak wynika z Waszych wypowiedzi, chyba, że to "internetowe" #potwierdzoneinfo ?

Wcześniej miałem 7-dniowego triala(kwiecień), maila nie dostałem z pkt. Teraz do 15 maja wykupię sobie za pkt. z Rewards Fight Passa i dostanę 1000pkt? Tak wynika z Waszych wypowiedzi, chyba, że to "internetowe" #potwierdzoneinfo ?
Tak dokładnie. Musi być aktywny i wtedy napisz do nich.

Taka sytuacja: miałem wcześniej fight passa za pieniądze, jednak w kwietniu kupiłem miesiąc za pkty i nie dostałem żadnego maila.
Pisać do nich maila?
Pisać, dostaniesz kod.

Pisać, nie zastanawiajcie się czy dostaniecie tyko piszcie. Najwyżej z jakiegoś powodu nie dostaniecie, ale warto pisać. Na każdego maila odpisują.

Mail poszedł, zobaczymy co odpiszą. Tysiąc punktów to mega zastrzyk, nie można tego odpuścić :D

Założyłem dziś fightpassa, napisałem maila i dostałem kod. Rękawica DJ'a zamówiona :dance:

Założyłem dziś fightpassa, napisałem maila i dostałem kod. Rękawica DJ'a zamówiona :dance:
Wiesz, że wziąłeś tą ostatnią sztukę na którą ciągle czekałem, ale nie przysłali mi do tego momentu kodu i mi ją zwinąłeś.

Właśnie dostałem coś takiego:

UFC Rewards Points Adjustment 5/1/2015

+145 points

?????????????????????????????

Wy też?

Ja dostałem 105 punktów czyli wyrównanie między Redeemable Points a Lifetime Points.
Dokładnie. Masz rację! Nie załapałem w pierwszej chwili. Myślałem, że może wprowadzili jakieś pensje w zależności od rangi.

Jeszcze wpadły comiesięczne punkty za twittera i instagram więc elegancki zastrzyk punktów dzisiaj :cool:

To się chociaż pochwalcie kto co ciekawego kupił bo trochę tych punktów wpadło ostatnio ;)

Ja nic nie kupiłem, chociaż mega mi się podobają te zdjęcia z górny na oktagon np z Rondą:) W sumie punktów mi wystarczy ale liczę że upoluję jakąś rękawice wkrótce.

jak ktoś nie ma jeszcze FP a ma punkty żeby go wykupić to nie zastanawiać się, wykupujcie, piszcie maila i dostaniecie kod na 1000pkt, również tak zrobiłem i bez problemów kod wysłali :D

Back