Poradnik UFC Rewards, czyli darmowy Fight Pass i nie tylko

Ktoś kiedyś się pytał, gdzie wpisać kod bo nie widział przy subksrypcji Fight Passa. Tam zawsze(!) trzeba klikać u góry "Start 7-day trial" i po kliknięciu opcji(bądź automatycznie) miesięcznej będzie miejsce na wpisanie kodu. Ogólnie chodzi o to, żeby nie klikać na przedłużenie subskrypcji w "My Subscriptions", bo tam miejsca na kod nie ma, tylko w pasku Triala.

Wykupiłem miesiąc Fight Passa, wpisalem dostarczony na maila kod...i mam miesiac darmowy, lecz nie zabralo mi punktów..później zabieraja, czy mam szczescie?

Wykupiłem miesiąc Fight Passa, wpisalem dostarczony na maila kod...i mam miesiac darmowy, lecz nie zabralo mi punktów..później zabieraja, czy mam szczescie?

Masz szczęście :lol:
Ale sprawdź jeszcze w zakładce My Account, i tam jest napisane Reedemable Points. Bo na tym pasku czerwonym u góry widnieje suma zdobytych do tej pory punktów, przynajmniej u mnie :smile:

Masz szczęście :lol:
Ale sprawdź jeszcze w zakładce My Account, i tam jest napisane Reedemable Points. Bo na tym pasku czerwonym u góry widnieje suma zdobytych do tej pory punktów, przynajmniej u mnie :smile:

Już się wszystko zgadza. Niestety.

Już się wszystko zgadza. Niestety.
A byłeś wcześniej subskrybentem FightPassa i dostałeś już maila z kodem wartym 1000pkt? Jak nie, to pisz do nich, to teraz za ten "zakup" powinni Cię takim kodem obdarować. Wtedy wyjdzie jak za darmo :lol: Do 15 maja jest taka promocja.

Właśnie wykupiłem za pkt. Fight Passa, napisałem do nich i zero odpowiedzi. Maile w FP, Rewards te same. Ktoś wspominał o Live Chacie, macie jakiś link?

Tylko, że już 4 dzień minął. "Właśnie" było takim podkreśleniem, że już to zrobiłem, a zero odpowiedzi :)
Jeszcze na TT im napiszę.

Niee, nie ma po co ich obrażać :lol: Ale odezwał się we mnie skąpy Janusz i darmowych 1000pkt. nie odpuszczę:evil:

Napisz do nich jeszcze raz teraz! Raczej wszystkim na kazdego maila odpisuja, nie ma z nimi problemow.

Odpisali dziś pod drugim mailu, czyli po 5h :D Problem chyba leżał w nazwisku i imieniu z pierwszego maila, bo mam w nazwisku polskie znaki, a w tym drugim wysłałem wersję bez polskich znaków.

Dzięki za odpowiedzi :)

Przestroga dla wszystkich. Jeżeli ktoś by chciał przykombinować, np. stworzyć konto na boku zdobyć 1000 punktów w 1 minutę, wykupic fightpassa (kod), użyć go na swoim koncie i poprosić o 1000 punktów (a sposób ten działał, sprawdzony) to tak nie róbcie :) Zostałem wczoraj złapany :D Dostałem maila motywującego i zabrano mi te 1000 punktów. Sporo osób tak zrobiło. Na razie to jest ostrzeżenie, następnym razem będą wyłączać konta.

Last edited:
Przychylam się do prośby. Swoją drogą, to przegięcie pały, z kombinowaniem nigdy nie można przesadzać

Dostałbym +50pkt. jeśli wysłałbym rachunek z NC+ za pakiet z kanałem Extreme Sports Channel?
Chodzi o ten punkt:
"Watch UFC events through a Sports/Cable subscription like UFC Network, BT Sport or COMBATE
Provide copy of bill to [email protected] with monthly subscription. Not available for US and Canada fans."

W sumie dane takie same mam na rachunku, a ochrona danych i prywatność to w Internecie fikcja.

Chodzi o te dwumetrowe plakaty. W sumie przy tym z UFC 182 napisali, że za granice US nie wysyłają, więc ja w sumie nie jestem zdziwiony

Przecież to musieliby wysłać statkiem w kontenerze.
Choć info powinno być US only itp

Teraz info jest np. przy plakacie UFC 182: "IMPORTANT: U.S. Addresses only." Być może wcześniej nie było.

We believe that you are trying to game the system. We discovered that you have a FIGHT PASS account that was purchased by a UFC Rewards promo code and have requested and received the UFC FIGHT PASS Bonus points. We were able to track the promo code used for FIGHT PASS to a different Rewards account that quickly accumulated 1,000 points in just one day – enough for a 1 Month Free FIGHT PASS subscription. It has not had any activity since the redemption. This account has been deactivated. You have not redeemed the Bonus Points code that was fraudulently acquired. If you do, I will deduct those points from your account, so I would suggest not redeeming.

When you joined, you accepted the Terms and Conditions. These acts have broken these terms, specifically:

· Member's Points cannot be redeemed by, or sold or otherwise transferred to, any other Member of this Program.

· Points are not valid unless earned in strict compliance with the requirements as established and intended by UFC, and Member shall not attempt to earn Points by any means (including without limitation, by using any script, bot or other automated means) that only simulates compliance with the applicable requirements.

· UFC's good faith determination of the amount of Points available to any Member hereunder shall be final and binding.

I will not deactivate your account, although I have every right to. We will be watching your account for any more suspicious behavior.

Back