Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wam też wpadły za to pkty? Bo ja nie dostałemJeszcze wpadły comiesięczne punkty za twittera i instagram więc elegancki zastrzyk punktów dzisiaj![]()
Wam też wpadły za to pkty? Bo ja nie dostałem
Wykupiłem miesiąc Fight Passa, wpisalem dostarczony na maila kod...i mam miesiac darmowy, lecz nie zabralo mi punktów..później zabieraja, czy mam szczescie?

Masz szczęście
Ale sprawdź jeszcze w zakładce My Account, i tam jest napisane Reedemable Points. Bo na tym pasku czerwonym u góry widnieje suma zdobytych do tej pory punktów, przynajmniej u mnie![]()
A byłeś wcześniej subskrybentem FightPassa i dostałeś już maila z kodem wartym 1000pkt? Jak nie, to pisz do nich, to teraz za ten "zakup" powinni Cię takim kodem obdarować. Wtedy wyjdzie jak za darmoJuż się wszystko zgadza. Niestety.
Do 15 maja jest taka promocja.Do 15 maja jest ta promocja.te darmowe 1000pkt da sie jeszcze zdobyc czy to była jakas czasowa promocja?
Obraziły. Już mnie pouczyły, że to all ladies team.Mnie odpisują na kolejny dzień, za każdy razem. Może przekląłeś i się obrazili :D