Zawartosc Niedostepna
Moze to i lepiejRoczny Urlop Ło Panie
Teraz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawartosc Niedostepna
Moze to i lepiejRoczny Urlop Ło Panie
Teraz działa ale załuje ze to widziałekTeraz ?

Ja mam gołą rurę i mi się dobrze jeździ.Założyłem dziś te rogi, ale jeszcze musze potestować w praktyce, a u mnie na wiosce , brzydka pogoda. Coś muszę też na nie założyć, bo goła rura. Chcoć z drugiej strony i tak za często pewnie nie będę tam łap trzymał, choć kto wie...
Są wkręcane wewnątrz kierownicy. Dojebałem mocno, żeby mi sie obróciło nic w czasie jazdy, ale pewności, że coś się nie ruszy - nie mam
![]()
Ja mam taka http://allegro.pl/owijka-kierownicy-sorel-biala-i5622528744.html . Owijasz "raz", tak aby nie zostawić metalowych miejsc. Nie mam nic innego na kierownicy, nie używam też rękawiczek i po 100 KM nie czuje w ogóle jakiegokolwiek bólu w rękach. Daje to tyle że nie dotykasz gołego metalu, ręka się mniej poci, jest w miarę miękko pod łapami.Ale grubo to owinąć? Co daje taka owijka w ogóle? Tylko mniej sie ślizga, czy jakoś miekko sie pod łapą robi?
no ja mam je prawie w pionie, cos jak ten zasrany przekreciarz na fotceA tak w ogóle, to zamontowałem te rogi , że są prawie równolegle do drogi i powiem Wam, że chujowo się za nie trzyma :
i jak reka zdretwieje to robio robote
Mnie udało się kupić rower w kwietniu z poprzedniego rocznika w limitowanej edycji przeceniony o 450zł. Celuj w pierwszy kwartał nowego roku.Panowie kiedy zaczynaja sie jakies wyprzedaze posezonowe, chcialbym kubic sobie jakis rower MTB/cross
Mam licznik z Cateye na mojej szosie i na 40km trasie różnica między wskazaniami wynosi około 600m.Zamontowałem sobie licznik. Wprowadziłem średnicę koła itd. Do tej pory używałem endomondo i tak się zastanawiam. Jak bardzo się wam rozmijają dane takie jak odległość i prędkość mierzone licznikiem i gps?
Kupiłem kurtkę softshell i długie spodnie z szelkami. Mega sprawa

A w decathlonie szukałeś czegoś? Tam też często są fajne promocje na ubrania rowerowe, a wybór na pewno o stokroć lepszy.
I tak Ci się dziwie, jak bym miał taki zajebisty rower jak Ty to bym się 10 km/h lansował po mieście. :)tylko z mniejszą prędkością hehe
mnie dziś pykło 2.000km!![]()
Gratulacje, ja od rana jutro napiedalam :DPropsy!mnie dziś pykło 2.000km!![]()
mnie dziś pykło 2.000km!![]()