tucznik
ONE FC Heavyweight
Nie chcę go bronić. Ale uważam, że jest jawna dysproporcja w jebaniu. I jedna strona ma taryfę ulgową, ponieważ to "bardziej swojscy złodzieje".Nigdy nie pojmę jak można bronić tuska,
oddychaj spokojnie, morawieckiego też.
Dla mnie te dwa cymbały nie mieszczą się w pośredniej części skali szarości, to po prostu czarne postacie, złe skrajnie dla naszego kraju, dwóch największych kłamców polskiej polityki
Po tusku jadę bardziej, bo on już był i zjebał, a dostał znowu szansę na swoje marne show.
Maowiecki może już nie wróci...
Morwa całkiem możliwe, że będzie kandydatem na prezydenta, więc nie mów hop ;-)
A co do prezydentów, to gdyby bronkozaur lub trzaskowski bredził o samolotach tak, jak teraz dudenko to by tu z niego darli łacha i jechali jak po łysej kobyle.
Prezydent Andrzej Duda mocno obrywa za samoloty. ZapomniaŠo jednej, ważnej sprawie
Andrzej Duda przekonywaÅ w poniedziaÅek na spotkaniu z mieszkaÅcami Konina, że Polacy bÄdÄ zamożniejsi, 'bÄdÄ mieli swoje samoloty' i potrzebne bÄdÄ lotniska, 'gdzie te samoloty bÄdÄ parkowane'. Jeden z ekspertów przypomina jednak prezydentowi o jednej, bardzo ważnej kwestii.
next.gazeta.pl
"Jeżeli my będziemy się rozwijali i będziemy coraz zamożniejsi, to coraz więcej ludzi będzie chciało korzystać z transportu lotniczego, ale proszę państwa, będzie miało swoje samoloty. Tak, będziemy mieli coraz więcej bogatych ludzi w Polsce, którzy będą mieli swoje samoloty. Będą potrzebowali lotnisk, miejsc, gdzie te samoloty będą parkowane". To powiedział duda. Duda i program: "samolot dla każdego". Albo "samolot na każdą kieszeń". A jakby powiedział to platfus?
Ekspert rzecze: "Najbogatszy 1 proc. populacji, który dysponuje własnymi maszynami bądź je wypożycza, emituje połowę światowej emisji z lotnictwa."
Ile razy było darcie łacha, że miliarderzy latają na zloty klimatyczne swoimi odrzutowcami? Zaraz byłoby, że pltafus wspiera 1% najbogatszych, że klęka przed kulczykopodobnymi i byłoby wspominanie bronkozura i jego "weź kredyt, zmień pracę". itd, itp.
Uffff! je jednym wdechu napisałem! ;-)