No tak, ja wiem, że ty żyjesz w przeświadczeniu, że pisuar to "może i złodzieje, ale jednak byli strażnikami resztek polskiej niepodległości". A z drugiej strony "platfusty to nie dość, że złodzieje, to jeszcze oddadzą Polskę całkowicie pod władanie Berlina".
Tyle, że kto ustalał i firmował ten cały zielony ład jak nie komisarz wojciechowski z pis? Szczycili się tym. Kręcili drogie spoty reklamowe temu poświęcone. solidarne pedryle od lat krytykowały mordziawieckiego za serwilizm względem UE. Nijaki pieprzy o tym non stop: "Krytykujemy Mateusza Morawieckiego za to, co zrobił w Unii Europejskiej od lat i ta moja krytyka nie różniła się niczym od tego, co mówiłem już dwieście razy. To nie jest nic nowego."
"Ktoś te wszystkie dziadostwa w UE podpisywał, ktoś za to wszystko odpowiada. [...] to nie jest tak, że u nas nie ma ludzi odpowiedzialnych. Ja to mówiłem wprost i powiem jeszcze raz: jeżeli będzie jeszcze Morawiecki premierem, to ja państwu żadnej gwarancji nie daje, że nie będzie tak samo – oświadczył".
Jak się u nas panoszy od lat synalek Brzezińskiego jako ambasador? Nawet rzecznik ZP red. Mazurek coś wspominał niedawno o tym, że "gada jakby był w podległej sobie kolonii". I amerykanie to wiedzą, robią sobie co chcą. Rzucą coś o forcie trump, andżej dupa się poszczerzy, poklęczy przed biurkiem POTUSA i nic z tego nie ma.
CIA sobie hasa od lat w Polszy i nawet nie powiadomi Polaków, że zełeński będzie na polskim lotnisku, skąd będzie sobie leciał do USA.
Powiedz mi jak to możliwe, że ten poprzedni propolski rząd, tolerował w swoich szeregach ruskiego agenta maciorę? Tego szkodnika, który rozpieprzył służby i który powinien dyndać za zdradę stanu i którego przewinień trudno się doliczyć.
Jak to jest, że rząd dosłownie tańczył przed kolejnym ruskim agentem, czyli toruńskim prawdziwkiem. Który w latach 80 siedzi sobie w Niemczech. W latach 90 wraca do Polski i zakłada radyjko. Fundusze już ma albo się znajdują. O tym, że radio ma ryja miała nadajniki na Uralu i o tym grzmiał nawet jarosław kaczyński w latach 90, to on sam już pewnie nie pamięta. radyjko było przeciwko wejściu do UE ale też NATO. Jako jedyna w polskim sejmie przeciwko wejściu do sojuszu głosowała pupilka tadeusza, czyli posłanka Sobecka. "Od pierwszej połowy lat 90. związana z Radiem Maryja, gdzie zaczynała pracę jako lektorka, później była członkinią Krajowego Sekretariatu SOS dla Radia Maryja. Została damą
Zakonu Rycerzy Grobu Bożego w Jerozolimie i członkinią Funduszu Ochrony Życia Diecezji Toruńskiej. W latach 1995–1998 kierowała
Stowarzyszeniem Rodzin Katolickich w
diecezji toruńskiej. Uzyskała uprawnienia instruktorki
naturalnego planowania rodziny według metody Josefa Rötzera. Zaangażowała się w działalność polityczną w ramach środowiska skupionego wokół
Tadeusza Rydzyka".
W 2018 praktycznie cały rząd trzyma się za ręce na urodzinkach radyjka agenta Tadeusza, bujając się na boki. W zeszłym roku podczas pielgrzymki ma ryja jarokacz miał płomienną przemowę. Byli tam też płaszczak czy czarnek.
Ja cię nie zamierzam przekonywać do tego, byś zmienił zdanie co do platformersów, bo to nierealne a poza tym wcale nie mam zamiaru wcielać się w ich adwokatów. Jedynie otwórz oczy względem ZP i pozbądź się tych złudzeń.