Podludzie

1761489540728.jpeg

Bardzo lubię słuchać i czytać różne true crime i czasami trafiam na naprawdę pojebane sprawy. W tym przypadku dziewczyna popełniła zbrodnie ale na własnym ciele. Jest takie zaburzenie psychiczne które nazywa się zespół Mauchsena, już kiedyś o tym słyszałem, było nawet w jakimś serialu czy filmie.
Ludzie którzy mają takie zaburzenie powodują u siebie choroby dla atencji tym samym powodując że osoby które naprawdę potrzebują pomocy jej nie otrzymują bo wtedy lekarze nieświadomie zajmują się osoba która sama sobie robi krzywdę oszukując ich.
Antybohaterka mojego posta Kelly Ronahan poszła dużo dalej, wywołując u siebie wielokrotnie ekstremalną anemię co prowadziło do licznych transfuzji krwi której przetoczono jej ponoć ponad 90 litrów, w pale mi się to nie mieści że dosłownie okradała ludzi z krwi i tym samym z życia osoby które jej naprawdę potrzebowały.
Ludzie wkońcu zauważali że coś jest nie tak, nawet lekarze którzy zrobili jej badanie krwi bez jej zgody gdzie wyszło że jest zdrowa. Perła na szyi zaczęła jej się zaciskać, kłamstwa zaczynały wychodzić i nagle okazało się że ma nową chorobę która atakuje jej nogi w skutek czego puchną i pokrywają je liczne rany. Ludzie widzieli że te bruzdy w ogóle się nie goją bo są cały czas rozdrapywane i prawdopodobnie infekowane np. poprzez wcieranie bakterii a przez co można spekulować że w otwarte rany był wcierany kał lub inne duże źródło zarazków.
Nogi jej dosłownie gniły, było widać kości co pokazywała na zdjęciach, otrzymała przeszczep skóry który sobie wydrapała.
Wkońcu jej nogi zostały amputowane a w licznych postach ze całej historii jej autodestrukcji było widać zadowolenie, pisała wesołe opisy jakby była z siebie dumna.
Dlaczego nie trafiła na przymusowane leczenie do psychiatryka? Tego nie wiem ale jakby kogoś interesowało to wstawiam jej profil na IG, kontent ekstremalny, nie radzę oglądać przy jedzeniu.

"Kibole" to tylko nazwa, jej chodzi o nienawiść do mężczyzn, już nawet na etapie chłopca, tylko boi się to powiedzieć na głos.
Nienawiść do mężczyzn i wszystkiego co męskie czyli sport, zawziętość, rywalizacja, przemoc.

Szkoda strzępić ryja na starą babę.
Te stare kurwisko samo wygląda jak chłop. :beczka:

Back