Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolejna matka-polka spod Kalisza?Przywiozła córkę autem do przedszkola. Matka miała ponad 3 promile
W Radymnie 34-latka z ponad 3 promilami alkoholu przywiozła córkę do przedszkola i wjechała w auto policjanta po służbie. Kobiecie grozi do 3 lat więzienia.
Na miejscu pojawił się patrol. Badanie alkomatem wykazało u kobiety 3,04 promila. Mundurowi zatrzymali prawo jazdy 34-latki.
Sprawa trafi teraz do właściwych służb. Mają one ocenić, czy życie i zdrowie dziecka było zagrożone.
Kobieta wkrótce usłyszy zarzuty za kierowanie pojazdem mechanicznym w stanie nietrzeźwości. Za to przestępstwo grozi kara do 3 lat pozbawienia wolności. Może też otrzymać sądowy zakaz kierowania pojazdów.
Do zdarzenia doszło w środę rano na parkingu przedszkola w Radymnie. Kobieta kierująca seatem przywiozła 5-letnią córkę. Podczas parkowania uderzyła przodem w samochód, w którym siedział policjant będący po służbie. Funkcjonariusz zauważył problemy z równowagą kobiety i wyczuwalny alkohol.
- 34-letnia podczas parkowania przed przedszkolem uderzyła w auto, w którym siedział policjant po służbie.
- Mężczyzna wezwał patrol. Po badaniu okazało się, że kobieta ma ponad 3 promile alkoholu w wydychanym powietrzu.
- Mieszkance Radymna grożą 3 lata więzienia.
Policjant powiadomił dyżurnego. Aby nie stresować dziecka, pomógł matce odprowadzić 5-latkę do przedszkola, a następnie wrócił na parking.
Ja bym mu obsikał nogawke. Kobiecie to nie, bo by bylo molestowanieBanda pojebów. Jakiś czas temu okoliczny pies wbiegł mi przez otwartą bramę i olał samochód klienta. Tam się wkurwiłem że gdyby to był facet to bym mu chyba wyjebał. Dziewucha dwudziestokilkuletnia na to że przeprasza. Ja pytam czy w związku z tym czyści osikane koło? Nie wiedziała co ma zrobić ale zostawiłem to z zastrzeżeniem że następnym razem powyrywam kundlowi nogi z dupy. Od teraz cała rodzina ojciec matka i córka prowadzają stwora na smyczy.
Dostojny, wilkowaty zwierz sprowadzony do roli kompensowania niedoskonałości "opiekuna". Mieszanki rasowe, personifikowanie psów (czytaj krzywdzenie).. Wizytówka naszych czasów, świadomości człowieka.Banda pojebów. Jakiś czas temu okoliczny pies wbiegł mi przez otwartą bramę i olał samochód klienta. Tam się wkurwiłem że gdyby to był facet to bym mu chyba wyjebał. Dziewucha dwudziestokilkuletnia na to że przeprasza. Ja pytam czy w związku z tym czyści osikane koło? Nie wiedziała co ma zrobić ale zostawiłem to z zastrzeżeniem że następnym razem powyrywam kundlowi nogi z dupy. Od teraz cała rodzina ojciec matka i córka prowadzają stwora na smyczy.
Hmm, człowiek udomowił psa właśnie po to, by kompensował niedoskonałości opiekuna... Mam lekki errorDostojny, wilkowaty zwierz sprowadzony do roli kompensowania niedoskonałości "opiekuna". Mieszanki rasowe, personifikowanie psów (czytaj krzywdzenie).. Wizytówka naszych czasów, świadomości człowieka.

Ty się tak zawsze nie odnosisz do sedna, czy tylko jak bipolar wjeżdża mocniej?Czyli dzień jak co dzień
![]()

On nie rozumi![]()
Wrzuciłeś już go do wora miękki konarze?Ty się tak zawsze nie odnosisz do sedna, czy tylko jak bipolar wjeżdża mocniej?![]()
Tu? ;)
A to powiem szczerze zryło mi beret :(
Ja pierdolę co za podludź. Masakra. Mój mózg tego nie potrafi ogarnąć.Tu? ;)
A to powiem szczerze zryło mi beret :(
Przypominam!Hmm, człowiek udomowił psa właśnie po to, by kompensował niedoskonałości opiekuna... Mam lekki error![]()