Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ktoś już kiedyś taki temat zrobił. Mała reaktywacja, bo przecież do polityki tego nie wrzucę a i do skóry niezbyt pasuje.
Ta pierwsza to Weronika Jakaśtam z Młodej Lewicy
o ty mizoginie wredny!
Bardziej bita śmietana z czekoladowej rurki.Chyba jej się mocno ten rasizm odbity udzielił
Po co ja tu wszedlem ?
Nie, ale możesz nagrać jakiś filmik o mężczyznach z macicamiPo co ja tu wszedlem ?
PS. Mozna dodac temat do ignorowanych ?
Może nawet czarnej dubeltówki.Bardziej bita śmietana z czekoladowej rurki.
Ktoś już kiedyś taki temat zrobił. Mała reaktywacja, bo przecież do polityki tego nie wrzucę a i do skóry niezbyt pasuje.
Ta pierwsza to Weronika Jakaśtam z Młodej Lewicy
I jak, sparowało Was?
Obiecałem jej miłość po grób i 15 minut później brała po kuleI jak, sparowało Was?
Nie wiem czym się wsławiła, ale ta blondzia jest całkiem ruchable (przynajmniej na foto tak wygląda). No chyba że "ten ją ruchał, taten ją ruchał a temu ciągnęła" to nie chcę.
To ze zlotu Cohones? Po prawej widzę Bastek
Po czym wnioskujesz? Że jako jedyny nie ogarnął z której strony jest fotograf z obiektywem ?To ze zlotu Cohones? Po prawej widzę Bastek
Podludzmi są raczej ci którzy ich oglądają i kupują np. lody ekipy
Ja bym od tej blondzi kupił lodaPodludzmi są raczej ci którzy ich oglądają i kupują np. lody ekipy
Nie zgadzam się. Oglądają dzieciaki, to treść produkują śmiecie pierdolone. Ekipę wrzuciłem jako reprezentację wszystkich gównotwórców/influencerów robiących chujowy, miałki advertiser friendly content. Jebać.Podludzmi są raczej ci którzy ich oglądają i kupują np. lody ekipy