Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ktoś już kiedyś taki temat zrobił. Mała reaktywacja, bo przecież do polityki tego nie wrzucę a i do skóry niezbyt pasuje.
Ta pierwsza to Weronika Jakaśtam z Młodej Lewicy
o ty mizoginie wredny!![]()
Bardziej bita śmietana z czekoladowej rurki.Chyba jej się mocno ten rasizm odbity udzielił![]()
Po co ja tu wszedlem ?
Nie, ale możesz nagrać jakiś filmik o mężczyznach z macicamiPo co ja tu wszedlem ?
PS. Mozna dodac temat do ignorowanych ?
Może nawet czarnej dubeltówki.Bardziej bita śmietana z czekoladowej rurki.
Ktoś już kiedyś taki temat zrobił. Mała reaktywacja, bo przecież do polityki tego nie wrzucę a i do skóry niezbyt pasuje.
Ta pierwsza to Weronika Jakaśtam z Młodej Lewicy
I jak, sparowało Was?
Obiecałem jej miłość po grób i 15 minut później brała po kuleI jak, sparowało Was?![]()
Nie wiem czym się wsławiła, ale ta blondzia jest całkiem ruchable (przynajmniej na foto tak wygląda). No chyba że "ten ją ruchał, taten ją ruchał a temu ciągnęła" to nie chcę.
To ze zlotu Cohones? Po prawej widzę Bastek
Po czym wnioskujesz? Że jako jedyny nie ogarnął z której strony jest fotograf z obiektywem ?To ze zlotu Cohones? Po prawej widzę Bastek
Podludzmi są raczej ci którzy ich oglądają i kupują np. lody ekipy
Ja bym od tej blondzi kupił lodaPodludzmi są raczej ci którzy ich oglądają i kupują np. lody ekipy
Nie zgadzam się. Oglądają dzieciaki, to treść produkują śmiecie pierdolone. Ekipę wrzuciłem jako reprezentację wszystkich gównotwórców/influencerów robiących chujowy, miałki advertiser friendly content. Jebać.Podludzmi są raczej ci którzy ich oglądają i kupują np. lody ekipy