JosueEstebanez
PRIDE FC Middleweight
To na pewno Putin im kazał

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

To na pewno Putin im kazał![]()
Co za kurwa
![]()
Chorzów: Przywiązała psa do płotu, zwierzę nie przeżyło. 39-latka odpowie za znęcanie się ze szczególnym okrucieństwem
Policjanci ze Świętochłowic zakończyli postępowanie w sprawie brutalnego porzucenia psa w rejonie ogródków działkowych w Chorzowie. Właścicielka zwierzęcia usłyszała zarzuty znęcania się ze szczególnym...informacje.wp.pl
To kurwisko odżywione po pachy ale na psa brakło...
5 lat to jest nic jak patrzę na tego zwierzaka.
Grubą kurwę (o ile to ona jest na zdjęciu) powinni doprowadzić do takiego samego stanu jak ona psa
5 lat jest ok... ale w obozie pracy przymusowej.
Ja bym jeszcze kurwę skopał tak, żeby rzygała krwią i dopiero potem do obozu pracy, a nie 5 lat w ciepłym kurwidołku.
Dół z wapnem. Innych opcji nie widzę.

mamy w kraju takie miejsce, tylko trzeba by trochę kominy poprawić i jakieś dobre filtry zamontować, żeby to gówno w powietrzu nie wisiało późniejJak wyżej, a jak ten świat dalej będzie szedł w tym kierunku to kurwa miejsc na doły i wapna zacznie brakować![]()

Dla takich zjebów, w przypadku których nie ma żadnych wątpliwości jeśli chodzi o winę, powinna być kara śmierci i chuj. Nie wierzę w mity o resocjalizacji takich jednostek. A praw człowieka takie bydle pozbywa się w chwili popełnienia morderstwa/gwałtu itp.mamy w kraju takie miejsce, tylko trzeba by trochę kominy poprawić i jakieś dobre filtry zamontować, żeby to gówno w powietrzu nie wisiało później![]()
I teraz jaką pustke muszą mieć w głowie cymbały które twierdzą że karając śmiercią, stajemy się tacy jak Ci zwyrodnialcy. Jak im się to spina we łbach żeby takie podludzkie jednostki utrzymywać jak najdłużej w pace, byle nie utylizować bo nie wolno przecież.Dla takich zjebów, w przypadku których nie ma żadnych wątpliwości jeśli chodzi o winę, powinna być kara śmierci i chuj. Nie wierzę w mity o resocjalizacji takich jednostek. A praw człowieka takie bydle pozbywa się w chwili popełnienia morderstwa/gwałtu itp.

Poczytaj o tym kolesiu co odpierdalał. Wczoraj oglądałem wywiad z nimDla takich zjebów, w przypadku których nie ma żadnych wątpliwości jeśli chodzi o winę, powinna być kara śmierci i chuj. Nie wierzę w mity o resocjalizacji takich jednostek. A praw człowieka takie bydle pozbywa się w chwili popełnienia morderstwa/gwałtu itp.
Jaki to jest kraj z gówna to szkoda słów.
Jak dla mnie to na tym materiale jest cała grupa cweli z zespołem Downa.
Ja nawet nie wiem czy Ty glisty ludzkiej nie obrażasz...Obrażasz ludzi z zespołem Downa.
Na tym materiale są glisty ludzkie.
Krętki bladeJa nawet nie wiem czy Ty glisty ludzkiej nie obrażasz...
Godzina spacerniaka dziennie to trudno zadbać o właściwą opaleniznę, szczególnie, że o tej godzinie to akurat ambona zasłaniaKrętki blade
Lub owlosiony brzuch współosadzonegoGodzina spacerniaka dziennie to trudno zadbać o właściwą opaleniznę, szczególnie, że o tej godzinie to akurat ambona zasłania

Mam nadzieję że jak najszybciej wytępi się te popierdooone wymyślone ideologię i umieści się ich członków w pokojach z materacami