szplin
Vale Tudo Open
Łosiemdzisiont!
ufff, jak to dobrze, że akurat ta mnie nie uczyła
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Łosiemdzisiont!
![]()
26-letnia kobieta fałszywie oskarżyła mężczyznę o gwałt. Zapadł wyrok
Paulina w 2023 roku oskarżyła swojego znajomego o gwałt. By uwiarygodnić historię, usunęła wybrane wiadomości. 26-latka w 2023 roku idzie na policję i składa zawiadomienie o gwałcie. Wskazuje swojego znajomego. Wcześniej podstępnie usuwa wybrane wiadomości tekstowe, głównie po swojej stronie...boop.pl
![]()
26-letnia kobieta fałszywie oskarżyła mężczyznę o gwałt. Zapadł wyrok
Paulina w 2023 roku oskarżyła swojego znajomego o gwałt. By uwiarygodnić historię, usunęła wybrane wiadomości. 26-latka w 2023 roku idzie na policję i składa zawiadomienie o gwałcie. Wskazuje swojego znajomego. Wcześniej podstępnie usuwa wybrane wiadomości tekstowe, głównie po swojej stronie...boop.pl

Mordę jeszcze powinno pokazaćŚmieszny wyrok, w porywaniu do tego co groziło oskarżonemu.. plus za ujawnienie tożsamości.
Obitą?Mordę jeszcze powinno pokazać
Unoraną smołą i pierzemObitą?

Walizką na pizde
Na cmentarz, położyć się na pieska.Idą z wizytacją do szpitala?
Oni chcą się tylko odwiedzać w szpitalu...Idą z wizytacją do szpitala?
Walizką na pizde
Ja miałem tylko problem z tym, że tylko dwa razy jej wykurwił.Czytaliście komentarze? Niektóre szumowiny miały problem z tym że gość przyjebał jej walizką. Nie wierzę już w ludzi.