aptekarzovereema
WSOF Bantamweight
Ciekawe kiedy u nas będzie można kota na pyszne pl zamówić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie mam was chłoipaki za podludzi jakby co;)

فترة في بداية الجملة؟كل مخلوق يحزن بعد الجماع.

To Arystotelesowa kropka.فترة في بداية الجملة؟![]()

Powiem takie cwelozy są dzisiaj że to chuj
Siedzę na ławeczce i nagle gowniarz jakiś mówi żebym przestał na niego patrzeć i zaraz mówi że mi napierdoli. Ja mówię o chuj ci chodzi, ale widzę że ma z 6 kumpli za sobą to się wycofałem.
Ja pierdole gdyby taki kurwiszon byłby sam na sam to bym mu kulasy połamał no, ale nawet wiedzmin dupa kiedy wrogów kupa![]()
Nic nie mówisz, podbijasz, wypierdalasz mu lampe i w długą.Powiem takie cwelozy są dzisiaj że to chuj
Siedzę na ławeczce i nagle gowniarz jakiś mówi żebym przestał na niego patrzeć i zaraz mówi że mi napierdoli. Ja mówię o chuj ci chodzi, ale widzę że ma z 6 kumpli za sobą to się wycofałem.
Ja pierdole gdyby taki kurwiszon byłby sam na sam to bym mu kulasy połamał no, ale nawet wiedzmin dupa kiedy wrogów kupa![]()
To właśnie robię teraz
Nic nie mówisz, podbijasz, wypierdalasz mu lampe i w długą.

I co we 2 będziecie jakiegoś gówniarza ganiać?To właśnie robię teraz
Ale do ziomka już zadzwoniłem, także jest plan na kurwy
![]()

Jak się napatoczy z koleżkamiI co we 2 będziecie jakiegoś gówniarza ganiać?
![]()

W takiej sytuacji lepiej na siłownię niż na kurwy.To właśnie robię teraz
Ale do ziomka już zadzwoniłem, także jest plan na kurwy
![]()

Niestety, musisz oddać przepustkę do CohonesPowiem takie cwelozy są dzisiaj że to chuj

niech się te kurwy potopiąNiestety, musisz oddać przepustkę do Cohones![]()