VitoC
UFC Featherweight
kolego oddaj trochę wolnego czasu, bo widzę że go masz aż nadtojak czytam niektóre komentarze tej okazji, to ręce mi opadają

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kolego oddaj trochę wolnego czasu, bo widzę że go masz aż nadtojak czytam niektóre komentarze tej okazji, to ręce mi opadają

miałem gotowce powklejać?kolego oddaj trochę wolnego czasu, bo widzę że go masz aż nadto
![]()
nie, podzielić się nadmiarem wolnego czasumiałem gotowce powklejać?

Jak mnie to kurwa bawi. Jak biały strzelał z broni i stawiali ogromne budowle to oni ganiali z gównem na patyku.Taki mądry miał być, ale Murzyn z niego wylazł
![]()

Pomijając strzelanie to użycie czasu przeszłego jest tutaj bezzasadne.Jak mnie to kurwa bawi. Jak biały strzelał z broni i stawiali ogromne budowle to oni ganiali z gównem na patyku.
![]()
Widzieliście kiedyś masowe własnoręcznie aplikowane CTE ?
Widzieliście kiedyś masowe własnoręcznie aplikowane CTE ?
premier Australii:
![]()
![]()
@Karateka@ - wspierasz produkt? Rząd Australii - tak:
zjeżdżacie na: Young adult literature i ostatnia pozycja po prawej:
![]()
Prime Minister's Literary Awards
Celebrating outstanding literary talent in Australia and the valuable contribution Australian writing makes to the nation’s cultural and intellectual life.creative.gov.au
premier Australii:
![]()
![]()
@Karateka@ - wspierasz produkt? Rząd Australii - tak:
zjeżdżacie na: Young adult literature i ostatnia pozycja po prawej:
![]()
Prime Minister's Literary Awards
Celebrating outstanding literary talent in Australia and the valuable contribution Australian writing makes to the nation’s cultural and intellectual life.creative.gov.au
Ale Korwin chce gwałcić dzieci!Pedofile odważnie podnoszą głowy.
Dzięki wsparciu postępowych i nowoczesnych.
Banda chuja po całości, mega ekipa kurwa totalnych przychlastów
To z arabskiego przekładu Arystotelesa?
Mam nadzieję że ktokolwiek dał jej tego profesora to zszedł już z tego łez padołu bo przeciwnym przypadku musi się czuć okropnie
A ja odwrotnie mam nadzieję, że chuj/cipa patrzy i się młotkiem w łeb napierdala za każdym razem jak madzia otworzy gębę publicznie...Mam nadzieję że ktokolwiek dał jej tego profesora to zszedł już z tego łez padołu bo przeciwnym przypadku musi się czuć okropnie
To i tak by umarł po paru dniachA ja odwrotnie mam nadzieję, że chuj/cipa patrzy i się młotkiem w łeb napierdala za każdym razem jak madzia otworzy gębę publicznie...