Miskatonic
Vale Tudo Championship
Jestem w stanie poprzeć Twoją teorię.
Ale nie chce mi się pisać elaboratu na pare stron. Młodsze pokolenie chłopców jest genetycznie i psychicznie osłabione.
View attachment 108845
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jestem w stanie poprzeć Twoją teorię.
Ale nie chce mi się pisać elaboratu na pare stron. Młodsze pokolenie chłopców jest genetycznie i psychicznie osłabione.
View attachment 108845

To by było pewnie w Skórze...Minutę czekałem aż się rozjebie
![]()

Poważny jesteś? Niedorozwinięty penis wyszedł na najgłupszego, najsłabszego psychicznie miękkiego patuska.Denis ogień... a Natanek to tylko mocny w gębie, czyli jak zawsze... a Strażak Sam spokojny na posterunku![]()

Skąd się biorą takie kurwy?/? Ktoś ma pomysł?
View attachment 108946
![]()
Jest ENA za Łukaszem Żakiem. To on miał spowodować śmiertelny wypadek na Trasie Łazienkowskiej
Jest Europejski Nakaz Aresztowania Łukasza Żaka. Wydał go Sąd Okręgowy w Warszawie. Poszukiwany miał spowodować śmiertelny wypadek na Trasie Łazienkowskiej w stolicy.www.rmf24.pl
Skąd się biorą takie kurwy?/? Ktoś ma pomysł?
View attachment 108946
![]()
Jest ENA za Łukaszem Żakiem. To on miał spowodować śmiertelny wypadek na Trasie Łazienkowskiej
Jest Europejski Nakaz Aresztowania Łukasza Żaka. Wydał go Sąd Okręgowy w Warszawie. Poszukiwany miał spowodować śmiertelny wypadek na Trasie Łazienkowskiej w stolicy.www.rmf24.pl
Ten sam Chmielnicki, który oddał Ukrainę Rosji?![]()
Żona Usyka dolewa oliwy do ognia po zatrzymaniu męża w Polsce
Zamieszanie na lotnisku w Balicach, w efekcie którego Ołeksandr Usyk został wyprowadzony w kajdankach, zostało dość szybko wyjaśnione. Nie zmienia to faktu, że Jekaterina Usyk postanowiła wrócić jeszcze do tej sytuacji.sportowefakty.wp.pl
"mądra" żonka. Bratni naród. "Myśleliśmy, że to Bohdan Chmielnicki przyjechał znowu skopać nam tyłki, jak w 1648 r. Polacy wyjaśniają powód aresztowania Usyka".
Usyk bokserem jest świetnym, ale co do niego samego mam coraz większe zastrzeżenia. Dobrze, że ma parasol komika dresiarza ;-)

Nie wymagaj od nich logiki... choć z drugiej strony wszystko po prostu zostało w rodzinie i tyle. Wbrew lansowanej u nas w mediach od kilku lat głupiej narracji o "odrębnych cywilizacjach" w kontekście RUS i UA. Wiadomo, która to ta światła ;-)Ten sam Chmielnicki, który oddał Ukrainę Rosji?![]()