BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Ale odklejka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Co to kurwa jest?
Może i nie wygrywał hurtowo wyścigów, ale 11 sezonów w F1, 6 wygranych, 27 podiów dla Jordana, Williamsa i Toyoty to nie jest byle co.Ralf też był kierowcą F1, ale nie notował tak spektakularnych sukcesów jak Michael
Ale to nie mój artykuł.Może i nie wygrywał hurtowo wyścigów, ale 11 sezonów w F1, 6 wygranych, 27 podiów dla Jordana, Williamsa i Toyoty to nie jest byle co.

Ta laska... No Ralf zarabiał miliony w F1. Rozwiedli się 8 lat temu więc nie wiadomo jak teraz. Sam Ralf obecnie jest managerem bratanka i jednym z największych buców w padoku F1.Ale to nie mój artykuł.
To tym bardziej kurwisko bo jeszcze pewnie ustawione.
![]()
Niedługo nie będzie musiała zamawiać przez internet,
Jak tam prawackie oszołomy, beka z was.
Poza tym PiS też!
![]()
Zrzutka: cele statutowe OMZRiK | Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych | zrzutka.pl
➨ Olszański i Osadowski w areszcie, 154 zarzutyTo tylko nasze ostatnie nasze działania. Wcześniej m.in.:➨ doprowadziliśmy do kilkudziesięciu spraw sądowych Wojciecha Olszańskiego i innych kamratów➨ po 6 latach uzyskaliśmy wyrok - członkowie ONR skazani za nawoływanie do mordowania Żydów➨ ksiądz Nat1zrzutka.pl
Oni tylko w szpitalach się chcą odwiedzać

Ja się zastanawiam czy oni to robią na poważnie czy 15min przed performancem tak się umawiają,
Pomijam, że już wrzucałem. To ponoć typowe rytuały z familoka

Masz zadatki na tęczowego performera. Marnujesz swój talent.Ja się zastanawiam czy oni to robią na poważnie czy 15min przed performancem tak się umawiają,
ej zośka z kryśką będziecie ciągnęły po wydzielinie z pizdy marioli,
stefana w pozycji świecy,
a żeby dodać pikanterii stefan w pozycji świecy wsadzi sobie odpaloną świecę w odbyt.
I hahaha ale będzie czad może stefanowi włożymy jeszcze świńskie jądra do ryja albo jacek udając, że jest z publiki zgasi świecę swoim moczem...
Tyle pytań tyle możliwości...