Podludzie

jeszcze te argumenty autorytetu "tak jak powiedział xyz +własna opinia, ale niby początek świadzy o tym, że ktoś będzie traktował to poważniej"
Argumenty... Kurwa on wymyślał cytaty z nieżyjących jak Głowacki które rzekomo napisali/powiedzieli i wrzucał do tej książki. Pamiętam (mam jego autobiografię na półce i przeczytałem), że go wtedy ktoś wyjaśnił, że jest cholernie nieudolny w wymyślaniu co mówili niby znani ludzie.

Cóż Lis 20 lat temu to był inny Lis - dziś po 4 udarach stał się odklejonym zjebem który powinien być na rencie i nie mieć prawa wypowiedzi bo widać, że w głowie już nie styka. Zresztą Lis to chuj... obczaj sobie Tomasza Wiejskiego ten to dopiero pojeb którego powinni w pokoju bez klamek trzymać. Póki nie zarobiłem bana to lubiłem wyłapywać jego złote myśli. Kolejna dobra Aneta Mościcka która groziła pozwem za wyłudzenie matce chorego nieuleczalnie dziecka które potem zmarło, że nie powinna żebrać od ludzi i że dziecko jest radosne na zdjęciach więc ona zmyśliła chorobę (chodzi o słynnego #PanTorpeda). Ta kurwa zbanowała mnie znowu za napisanie, że życzę jej tego samego co spotkało osoby na które rozkręciła taki hejt. Baba psychiczna absolutnie. Dziennikarka któregoś medium RASP chyba.
Aneta Mościcka w porę zrezygnowała z bycia sędzią, zrobiła aplikację sędziowską a później postanowiła być dziennikarką -całe szczęście, chociaż że człowiek o takim IQ zrobił aplikacje to...
Argumenty... Kurwa on wymyślał cytaty z nieżyjących jak Głowacki które rzekomo napisali/powiedzieli i wrzucał do tej książki. Pamiętam (mam jego autobiografię na półce i przeczytałem), że go wtedy ktoś wyjaśnił, że jest cholernie nieudolny w wymyślaniu co mówili niby znani ludzie.
to jest strategia jak z kołczy. Jeszcze wymyślanie niemal przypowieści i sprzedawanie tego jako prawdziwych wydarzeń -chłop się Kiyosakiego chyba naoglądał :korwinlaugh:

:antonio:
Chociaż zastanawiam się jak to możliwe, że kariera Lisa była tak pompowana. To nawet nie chodzi, że nie zgadzam się z jego poglądami bo lubie dobrych manipulatorów, ale kurczę Lis jest mizerny: retorycznie, merytorycznie, koleś nabiera się na podstawowe fejki... Wręcz ma problemy umysłowe...
ja bym tam poszedł tylko po to by wyzywać kubusia :beczka:

Ja w ogóle nie rozumiem co ludzi obchodzi życie i zdanie takich Wojewódzkich, aktorek albo piłkarzy. Trzeba być masochistą albo debilem żeby to śledzić. Ludzi konkretnie pogięło i wolą żyć czyimś życiem zamiast swoim.

Ja w ogóle nie rozumiem co ludzi obchodzi życie i zdanie takich Wojewódzkich, aktorek albo piłkarzy. Trzeba być masochistą albo debilem żeby to śledzić. Ludzi konkretnie pogięło i wolą żyć czyimś życiem zamiast swoim.
No tak jakos jest pewnie od zawsze. Mnie bardziej bawi rozciąganie autorytetu u celebrytów. Ktoś dobrze kopie piłkę więc na pewno też ma dużą wiedzę o wszystkim innym.

Zagadka dla spostrzegawczych :awesome:

1684479970535.png

Są jakieś dowody? Jakoś nie klei mi się teoria, że NKWD załatwiło kolesiowi papiery na lekarza medycyny i on sobie normalnie praktykował bez doświadczenia i nikt się nie zorientował. Jak na szybko w necie szukałem to dowodem ma być wypowiedź jakiegoś byłego UBka. Może to prawda, może nie, ale jak się tego typu kalibru oskarżenia rzuca to wypadałoby jakieś dowody konkretne jednak przedstawić.

Są jakieś dowody? Jakoś nie klei mi się teoria, że NKWD załatwiło kolesiowi papiery na lekarza medycyny i on sobie normalnie praktykował bez doświadczenia i nikt się nie zorientował. Jak na szybko w necie szukałem to dowodem ma być wypowiedź jakiegoś byłego UBka. Może to prawda, może nie, ale jak się tego typu kalibru oskarżenia rzuca to wypadałoby jakieś dowody konkretne jednak przedstawić.
Za antykomora jakiegoś studenta gonili a za to nikt w pasiak nie poszedł chociaż Leszek Bubel o tym książką swojego autorstwa handluje

Jak jakiś student zrobił grę antykomor to go ścigali za znieważenie prezydenta. Leszek Bubel wydał książkę-raport o kwachu starym i jakoś nie odważył się olek go po sądach targać.

Back