szplin
Vale Tudo Open
No chyba że spotkanie jest do dupyA po spotkaniu zaprasza do waginy członków spotkania?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No chyba że spotkanie jest do dupyA po spotkaniu zaprasza do waginy członków spotkania?
![]()
Co to kurwa jest?

Czarnuchy
Ten pan by wiedział co trzeba zrobićoczywiście they could not, przecież małe jebane czarnuchy
Rasista!Moja mała ma 9 lat, jakbym ich kurwa dojechał to by tymi małpimi łapami już nic nigdy nikomu nie zrobili
A te nie jedyna z moich zaletRasista!

Czego to kurwy nie wymyślą xD.![]()
Kontrolują swoje zdrady. "Nie robimy tego z nudów czy dla zabawy"
Magda jest szczęśliwą żoną i mamą. Od kilku lat żyje w związku, w którym jest obecna tzw. zdrada kontrolowana. Osobami "zdradzającymi" są zarówno ona, jak i jej mąż. - To przyszło spontanicznie. Musieliśmy po...kobieta.wp.pl
o kurwa nawet bachora ma nieswojego czarnego, wszystko się zgadza
Pierwszy trans z nagrodą. Grammy takie inkluzuwneCo tam gadają, bo nie mam jak odsłuchać?

Na pewno akwarele ładniejsze
Rowling to transfobka? Myślałem, że ona jest mocno zaangażowana w tęczowa rewolucje
On nie wiedzą czy sikać na siedząco czy na stojąco to nie wymagaj od tego logiki.Rowling to transfobka? Myślałem, że ona jest mocno zaangażowana w tęczowa rewolucje
Ale ma też wady.Rowling to transfobka? Myślałem, że ona jest mocno zaangażowana w tęczowa rewolucje
Czyli jest zbyt mało tolerancyjna dla tolerancyjnych?Ale ma też wady.
A tak na poważnie to Rowling wypowiedziała swoje zdanie na temat gwałtu w kobiecym więzieniu. Gwałtu dokonał mężczyzna czy jak to wolą nazywać transformers, który odsiadywał wyrok i stwierdzil, że jest od teraz kobietom i władze przeniosły go do więzienia dla kobiet.
Napisała, że nie może tak być, ze ktoś sobie nagle wymyśla, że ktoś z dnia na dzień jest kimś innym i wszyscy mają go teraz tak traktować. I się zaczeła nagonka na nią przez media. Zabawne jest to, ze jak było 20 lecie harrego pottera to nie została zaproszona na uroczystość z tym związaną.