Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A dick 94 to nie 99dicks? Właśnie dlatego na niego zagłosowałemNie znam gości, więc nawiąże do starych czasów, Tytus, mój serdeczny przyjaciel i 99picks/dics
A dick 94 to nie 99dicks? Właśnie dlatego na niego zagłosowałem
Nie - dicks to Filip. Djuk to djukA dick 94 to nie 99dicks? Właśnie dlatego na niego zagłosowałem
Niedługo odchodzę, a więc czas wytłumaczyć moją nazwę.
ZELAZNAREKA- twarde ręce fizycznie, ale także twardo i żelaźnie trzymający się swoich zasad i filozofii. Kto się nie podporządkował ten wyleciał. Twardo i żelaźnie ukazywałem Wam prawdę o kryptokach, którzy nie mieli za grosz szacunku i pisali jedno , a robili drugie.
Żelaźnie i bezlitośnie twardą ręką pokazywałem Wam zasady tego świata przez ponad 3 lata.
Kryptoki- to postacie tragiczne, ale okazujące prawdę o tym świecie w jakimś sensie. Byłem celem ataków? Tak zdarzało się, ale czemu, bo kryptoki nie potrafiły zrobić coming outu i to ich bolało i męczyło. Ja żelaźnie grałem w swoją grę i tak ją zakończę. Wolny i szczęśliwy jako wycomingoutowany freak fan od samego początku. Żelazne zasady i twarda ręka.
Taką legendę zostawiam Wam po sobie.
Kurwa,tu tylko pozostaje eutanazja.Chciałem zacytować to co wyżej osk cytuje to już jest największy odlot świata
O Panie, ale tematA pamiętacie tego nieudacznika? https://cohones.mmarocks.pl/threads/na-cholerę-o-tym-gadasz-akop-szostak-o-konflikcie-z-szymonem-kołeckim.49505/post-2213889
Polecam całą konwersację. Typ założył później pierdyliard multikont by wylewać swoje frustracje życiowe
O ja jebie i najlepsze, że wydaje mi się, że wciąż obecny na Cohones jest typ.A pamiętacie tego nieudacznika? https://cohones.mmarocks.pl/threads/na-cholerę-o-tym-gadasz-akop-szostak-o-konflikcie-z-szymonem-kołeckim.49505/post-2213889
Polecam całą konwersację. Typ założył później pierdyliard multikont by wylewać swoje frustracje życiowe
Zakuty łebŻelazne zasady, zaciśnięte pieści
XD
Żelazne zasady, zaciśnięte pieści
XD
Panowie jakby to połączyć to wychodzi opis bijoka z GROMDY.Zakuty łeb
Jest. Czekoladowy miś.O ja jebie i najlepsze, że wydaje mi się, że wciąż obecny na Cohones jest typ.
Jak Palton z SokratesemA moderacja ma wyjebane
View attachment 44208
Bardziej jak Newton z Leibnizem.Jak Palton z Sokratesem
Ja bym powiedział, że to dyskusja jak pawiana z szympansem.Bardziej jak Newton z Leibnizem.
Tutaj dla potwierdzenia wrzucam screena
View attachment 44361
Nie da się do frajera napisać na priv na twitterze
nie noMocna kandydatura
Nie ważne co mówią ważne by mówiliPrędzej inne kwestie można podciągnąć oz ziomqa
Ziomeq bywa zabawny, pokazuje nie raz, że kuma ten sport... ale miewa takie odpały jak ten tutaj. Bo chwalenie się wysyłaniem komuś hejtów na insta nie jest normalne.nie no
To że nie lubi portiera to jego prywatna sprawa, tak wiem że nie lubi za krula ale chuj
fakt faktem przynajmniej jest śmieszny
Prędzej inne kwestie można podciągnąć oz ziomqa
Ale i tak djuk to największy dzban na tym forum i jest kijem do szczania
Debilem bym go nie nazwał, ale gdzie jest Born?
Ni ma goDebilem bym go nie nazwał, ale gdzie jest Born? Czy wyskoczyl już przez szyberdach? #pdk
+1a ja myślałem, że o halibuta chodzi.
Debilem bym go nie nazwał, ale gdzie jest Born? Czy wyskoczyl już przez szyberdach? #pdk
a ja myślałem, że o halibuta chodzi.