Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego w ankiecie nie jest uwzględniony niejaki ziomeq? Przecież to najbardziej nieśmieszny troll tego forum.
Tak pisał chyba 99picks" Sexmasterka jest lepsza zapaśniczką ( na macie ) od Tatiany Suarez " - żeby nie było wątpliwości o jakie zapasy chodzi
Jak Conora w oktagonie... czyli normalnym ludziom go nie brakuje.Brakuje go tutaj
Dla Ciebie to jest Pan Conor.Jak Conora w oktagonie... czyli normalnym ludziom go nie brakuje.
Dla mnie to jest rudy menel który kiedyś był dobrym zawodnikiem, ale się stoczył sportowo i wybiera chlanie zamiast walk.Dla Ciebie to jest Pan Conor.
Dla mnie to jest rudy menel który kiedyś był dobrym zawodnikiem, ale się stoczył sportowo i wybiera chlanie zamiast walk.
A weź spierdalaj
Oplot utkaj tam
Kolejny zazdrości mi fejmu
Tak pisał chyba 99picks
Brakuje go tutaj
Ja bym dodał jeszcze tego powyżej do głosowania
TakAle wiesz, że tutaj chodzi o debila, a nie osobę której nie lubisz bo nie zgadzasz się z jej poglądami czy tez nie rozumiesz treści przez tą osobę przekazywanych, bo stoisz niżej intelektualnie?
Sam spierdalaj pierwszy się do mnie przyjebałeś tfuA weź spierdalaj
A co jeśli Djuk to tak naprawdę troll konto Halibuta? Mają podobny sposób przekazywania myśli często - vide cytowany wyżej wpis.Ale wiesz, że tutaj chodzi o debila, a nie osobę której nie lubisz bo nie zgadzasz się z jej poglądami czy tez nie rozumiesz treści przez tą osobę przekazywanych, bo stoisz niżej intelektualnie?
A co jeśli Djuk to tak naprawdę troll konto Halibuta? Mają podobny sposób przekazywania myśli często - vide cytowany wyżej wpis.
Ci co faktycznie mieli też pisali, że nigdy nie mieliPo prostu typ mnie nazwał debilem, więc go obraziłem, i tyle. Nie w moim stylu jest pisanie, swoją drogą debilne, inwektyw w stylu "Ty dzbanie" "Ty debilu" , "wypierdalaj" itd. nigdy nie miałem innych kont.
A pamiętacie tego Cannavaro? Albo roporka? To byli agenci.Proszę was. Djuk się ledwo w pierwszej dziesiątce mieści.
Do kilku lat, to tacy userzy będą normą.
Chcieli wchodzić w patogale, to logicznym było że elyta zawita.
Żelaznyzjeb numero uno.
Chłop jest starszy od węgla, pamięta jeszcze hamburgery z pterodaktyla maminej roboty z młodości, a zachowuje się jak dziesięciolatek z upośledzeniem umysłowym.
Dodatkowo jara się patolami i to ciężkimi.
Ogólnie jego powinno się odjebać (w sensie perm- żeby ktoś się nie przyjebał że ostatnie wiosny chcę mu jeszcze zabrać).
Dla mnie drugi to ziomeq i jego chorobliwe sranie się do fame'u, czy upodobanie sobie największych przegrywów i bronienie ich w sposób jakiego nawet nie da się opisać i to z kilku kont. Nikt normalny tak nie odpierdala.
Że jest czasem zabawny? No jest, ale gość ma szuflady wysprzątane w chuj i to serio widać.
Trzeci to diks aka filip. Tak samo jak ziomeq.
No i jeszcze nasz przez PGNiG śmieszek-.
Taki temat a nie widziałem kandydatury @Navio2.0
Nie no bez przesady - można nie lubić, ale to nie ta liga co te dwa ancymony.
Czasem jebnie jakieś okrutne głupoty. Śmieje trochę wiadomo że do topu mu brakujeBo navio nie jest debilem, a jeżeli jest, to daleko poza czołówka. Jest przekorny , czasem trywialnie i prostacko po prostu.
TheWolf.To był mulciak ziomqa podobnie jak sugarchamp.Był też taki jeden, ale nazwy użytkownika nie kojarzę coś z Wolf który w tematach o Khamzacie bzdury pisał dziwne.
TheWolf, czy jakoś tak, swoją drogą na długo tu nie zabawiłBył też taki jeden, ale nazwy użytkownika nie kojarzę coś z Wolf który w tematach o Khamzacie bzdury pisał dziwne.