LEGO

Sesja zdania i w ramach nagrody, już jedzie kurier :antonio:a w moim tempie to 2-3 tygodnie zabawy

10333_boxprod_v39_sha.jpg

Kompatybilne z Lego, do poziomu Lego brakuje setnych milimetra, ale zrobić wszystko się da.

Wiadomo że Lego to to nie jest, ale Lego nie ma takich sprytnych klocków z malowaniem.

@DIDASKALIA to się będzie mijało z celem, bo płytki kupiłem celowo ale nie w ramach oszczędności, tylko dla lepszej zabawy. Wiesz, moim byle pretekst czasem wystarczy, a czasem oleją temat i szkoda kupić zwykłe Lego i usłyszeć że to nie to.

Tak wydałem mniej niż połowę kasy, a szanse znacznie większe, bo już jest sporo zrobione - malowanie wyspy/brzegu morza narzuci sporo i jednocześnie zdejmie sporo odpowiedzialności z bombli, przez co zabawa będzie łatwiejsza do inicjacji.

Poza tym te klocki muszą wygrać, a przynajmniej zremisować z minecraftem i robloxem, a to poważne wyzwanie. Zwykłe Lego ma wyższy próg wejścia, bo najpierw trzeba zbudować basen, czy brzeg morza, a tu już jest.

BTW niezależnie od waszej opinii podzielę się z wami moim spostrzeżeniem - płytki dają mnóstwo radości i niezależnie od producenta zrobią robotę (naprawdę, poprzedni plik płytek 32x32 spowodował parę miesięcy ostrego budowania).

A z naszej perspektywy - sprzątanie jest dużo łatwiejsze, bo podnosimy całość z podłogi i odstawiamy na półkę, zamiast zbierać klocek po klocku. Tzn dzieciom jest łatwiej.
wrzuciłbyś link do takich podkładek

View attachment 136154
Wiem, że nie Lego ale Panowie wesołych świąt ! Mikołaj był Szczodry w tym roku i zostawił jeszcze Rzymski Warship 1800 elementów :tellmemore:
Będzie składane
IMG_2595.jpeg

Zostałem fanem Cobi ( figurka z rękami w górze to ukraiński żołnierz )
Polecam też Titanica, kupiłem jako pierwszego jakiś czas temu w galerii, kosztuje 170 zł a ma ponad 700 elementów i jest długi na 60 cm.
Jak złożę Łódź to pokaże dla porównania wielkości.
IMG_2596.jpeg

View attachment 136155
Zostałem fanem Cobi ( figurka z rękami w górze to ukraiński żołnierz )
Polecam też Titanica, kupiłem jako pierwszego jakiś czas temu w galerii, kosztuje 170 zł a ma ponad 700 elementów i jest długi na 60 cm.
Jak złożę Łódź to pokaże dla porównania wielkości.
View attachment 136156
Tego T-72 już mam, teraz dostałem BWP więc Andrzeju nie denerwuj się. Jeszcze nie otwierałem, serio w Cobi instrukcje niezbyt intuicyjne? Taką opinię czytałem.

Back