Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nic dziwnego. Na Jeżycach w czasach twojej młodości jedyne co mogłeś ułożyć to gruz w to samo miejsce z rozpadajacej się kamienicy. Jakie życie taki rap.Nigdy nie miałem. Nigdy żadnego nie złożyłem. Reprezentuję biedę.
Sesja zdania i w ramach nagrody, już jedzie kuriera w moim tempie to 2-3 tygodnie zabawy
![]()

To samo od starej usłyszałem

Moja też by była dumnaTo samo od starej usłyszałem![]()

Może nie LEGO ale też zajebiste
Pewnie już masz takie w piwnicy

Nie mam, gównioki jakieś mają, aż się nauczyłem chodzić w klapkach w domuPewnie już masz takie w piwnicy![]()

Nie rozumiem ludzi którzy chodzą po domu boso, jak jacyś murzyniNie mam, gównioki jakieś mają, aż się nauczyłem chodzić w klapkach w domu![]()

Boso nie, w skarpetkachNie rozumiem ludzi którzy chodzą po domu boso, jak jacyś murzyni![]()
W onucach.Boso nie, w skarpetkach
wrzuciłbyś link do takich podkładekKompatybilne z Lego, do poziomu Lego brakuje setnych milimetra, ale zrobić wszystko się da.
Wiadomo że Lego to to nie jest, ale Lego nie ma takich sprytnych klocków z malowaniem.
@DIDASKALIA to się będzie mijało z celem, bo płytki kupiłem celowo ale nie w ramach oszczędności, tylko dla lepszej zabawy. Wiesz, moim byle pretekst czasem wystarczy, a czasem oleją temat i szkoda kupić zwykłe Lego i usłyszeć że to nie to.
Tak wydałem mniej niż połowę kasy, a szanse znacznie większe, bo już jest sporo zrobione - malowanie wyspy/brzegu morza narzuci sporo i jednocześnie zdejmie sporo odpowiedzialności z bombli, przez co zabawa będzie łatwiejsza do inicjacji.
Poza tym te klocki muszą wygrać, a przynajmniej zremisować z minecraftem i robloxem, a to poważne wyzwanie. Zwykłe Lego ma wyższy próg wejścia, bo najpierw trzeba zbudować basen, czy brzeg morza, a tu już jest.
BTW niezależnie od waszej opinii podzielę się z wami moim spostrzeżeniem - płytki dają mnóstwo radości i niezależnie od producenta zrobią robotę (naprawdę, poprzedni plik płytek 32x32 spowodował parę miesięcy ostrego budowania).
A z naszej perspektywy - sprzątanie jest dużo łatwiejsze, bo podnosimy całość z podłogi i odstawiamy na półkę, zamiast zbierać klocek po klocku. Tzn dzieciom jest łatwiej.
wrzuciłbyś link do takich podkładek
wrzuciłbyś link do takich podkładek
View attachment 136154
Wiem, że nie Lego ale Panowie wesołych świąt ! Mikołaj był Szczodry w tym roku i zostawił jeszcze Rzymski Warship 1800 elementów
Będzie składane
A to dziwne, że ja mam jeden element mniej w tej Łodzi… kurwa jak zwykle drugiDołączam się, dziś pod choinką na mnie czekał:
View attachment 136160
I jeszcze małe LEGO złożone na miejscu:
View attachment 136161

Privet? To lego z ukrainy?Dołączam się, dziś pod choinką na mnie czekał:
View attachment 136160
I jeszcze małe LEGO złożone na miejscu:
View attachment 136161
Tego T-72 już mam, teraz dostałem BWP więc Andrzeju nie denerwuj się. Jeszcze nie otwierałem, serio w Cobi instrukcje niezbyt intuicyjne? Taką opinię czytałem.View attachment 136155
Zostałem fanem Cobi ( figurka z rękami w górze to ukraiński żołnierz )
Polecam też Titanica, kupiłem jako pierwszego jakiś czas temu w galerii, kosztuje 170 zł a ma ponad 700 elementów i jest długi na 60 cm.
Jak złożę Łódź to pokaże dla porównania wielkości.
View attachment 136156