Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żona się pyta gdzie idziesz, a ty do niej "pobawić się lego" i ona zawsze się dziwi, że słychać jak szkło stuka, a ludziki plastikowe.Zbieracie ?ja się jaram
mimo 45 na karku to każdy ludzik, czy samochodzik mnie relaksuję.
View attachment 70265
Odbiorę to od Pana jeśli Pan zapłaci za transport. Curka nie morze sie już doszczekać. Wyśle potem zdjencie jak cureczka sie bawi.Chyba ze 50kg mam w piwnicy. Od chuja zestawów
Do psychologa przepracować to. Tak nie da sie żyćNigdy nie miałem. Nigdy żadnego nie złożyłem. Reprezentuję biedę.
Czy curka jest hora?Odbiorę to od Pana jeśli Pan zapłaci za transport. Curka nie morze sie już doszczekać. Wyśle potem zdjencie jak cureczka sie bawi.
Ludu pracujący miast i wsi, do broni! Krwiopijcom nie wolno pozwolić żyć.Do psychologa przepracować to. Tak nie da sie żyć
Urodziła się bez nurzek. Teraz jeszcze dostała gżybicy stóp. Takie klocki by bardzo jej pomogły.Czy curka jest hora?
Dobże. Już biegnę wysłać na swuj kosztUrodziła się bez nurzek. Teraz jeszcze dostała gżybicy stóp. Takie klocki by bardzo jej pomogły.
A Ty czasami nie na swojej działalności jesteś,złodzieju, przedsiębiorco?Ludu pracujący miast i wsi, do broni! Krwiopijcom nie wolno pozwolić żyć.
Ale na lego mnie nie stać, więc się nie liczyA Ty czasami nie na swojej działalności jesteś,złodzieju, przedsiębiorco?
Widać za mało jeszcze ukradłeś klasie robotniczejAle na lego mnie nie stać, więc się nie liczy
klasę robotniczą z lego też należy rozkułaczyćWidać za mało jeszcze ukradłeś klasie robotniczej
Uuuu bombelkom żałujesz?klasę robotniczą z lego też należy rozkułaczyć
Bombelki wspólnym dobrem naroduUuuu bombelkom żałujesz?
Darmowe lego dla bombelkówBombelki wspólnym dobrem narodu
Stop deprawacji bombelkówDarmowe lego dla bombelków
Stop deprawacji bombelków
Ten z creatora jest czadowy .Aston Martin DB5 złożony, kocham tą robotęView attachment 70363
ObczajeTen z creatora jest czadowy .
Towar nie dotarł. Jest pan oszustem. Curka sie pośliznęa na łzach i skrecila kostke. Nie ma pan serca. Ham klocki trzyma w piwnicy żeby dzieci nie miały. Nażryj się prostaku. Nie pozdrawiam.Dobże. Już biegnę wysłać na swuj koszt
#metooNigdy nie miałem. Nigdy żadnego nie złożyłem. Reprezentuję biedę.
ale żaden się nie przyzna że z komuszych dygnitarzy zrodzony#metoo
Resortowe dzieciale żaden się nie przyzna że z komuszych dygnitarzy zrodzony