Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Możesz połączyć
Pany połączyć ten wątek z tym?
Lego - po prostu klocki
Z LEGO nikt nie wyrasta ... NIGDY. Ulubione zestawy z dzieciństwa, te które mieliście lub chcieliście mieć ale nie mogliście. Moje dwa największe marzenia :cohones.mmarocks.pl
Za kilka lat to może być coś warte^^ Chooociaż to naklejki to mniej, jakby to były jakies klocki typu płaskorzeżba albo cos to mogłoby przybrac na wartości bo pewnie nie powtórzyli by tych setówUcieczkę z grobowca Indiego można wyrwać za niecałą stówkę. Dobra cena. Jest tam klocek z r2d2 i c3p0 w postaci hieroglifów. Taki jak był we filmie. Taka ciekawostka.
Najniższa cena jaką znalazłem to 103 pln... https://allegro.pl/uzytkownik/Petel_DELUXE_LDZZa kilka lat to może być coś warte^^ Chooociaż to naklejki to mniej, jakby to były jakies klocki typu płaskorzeżba albo cos to mogłoby przybrac na wartości bo pewnie nie powtórzyli by tych setów
Na ile?Ok, podajcie jakieś proste zestawy dla 7 latka, na początek przygody. Nie za trudne na początek, chodzi o to żeby wyćwiczył sobie jak czytać instrukcję i przenosić ją na realia.
I tak nie będziesz ich składał tylko wrzucisz do piwnicyOk, podajcie jakieś proste zestawy dla 7 latka, na początek przygody. Nie za trudne na początek, chodzi o to żeby wyćwiczył sobie jak czytać instrukcję i przenosić ją na realia.
Jeśli przy okazji chciałby/chciałbyś, żeby rozpoczął przygodę z programowaniem, to mogę coś polecić.Ok, podajcie jakieś proste zestawy dla 7 latka, na początek przygody. Nie za trudne na początek, chodzi o to żeby wyćwiczył sobie jak czytać instrukcję i przenosić ją na realia.
Co na ile? Żeby 7 latek ogarnął instrukcję i klocki. Coś w miarę prostego na początek.Na ile?
Wg mnie są dwie opcje - albo kup mu duży zestaw classic, np taki:Co na ile? Żeby 7 latek ogarnął instrukcję i klocki. Coś w miarę prostego na początek.
„Na ile” Znaczy na ile piniendzy liczycCo na ile? Żeby 7 latek ogarnął instrukcję i klocki. Coś w miarę prostego na początek.
No i czym sie dziecie interesi tez ważne„Na ile” Znaczy na ile piniendzy liczyc
Lego boost? Jeśli tak to polecam, choć ceny wyjebało w kosmos. Rok albo dwa lata temu kupowaliśmy młodej za niecałe 600, teraz widzę, że ponad 1300Jeśli przy okazji chciałby/chciałbyś, żeby rozpoczął przygodę z programowaniem, to mogę coś polecić.
Kupione za 500 w zeszlym roku. Leży w szafie i nabiera wartosci:)Lego boost? Jeśli tak to polecam, choć ceny wyjebało w kosmos. Rok albo dwa lata temu kupowaliśmy młodej za niecałe 600, teraz widzę, że ponad 1300
Też może być. Dla starszych WeDo, a dla jeszcze starszych wycofywany już Mindstorms EV3 lub nowy Spike Prime lub Spike Essential.Lego boost? Jeśli tak to polecam, choć ceny wyjebało w kosmos. Rok albo dwa lata temu kupowaliśmy młodej za niecałe 600, teraz widzę, że ponad 1300