LEGO

Wynik z ostatniego egzaminu spłynął i tym samym trzeba zamawiać nagrodę za kolejną zdaną sesję :mamed:

s-l1200.jpg

Chujowe… ale Scully starzeje się całkiem nieźle.
Ja bym powiedzial ze na odwrot, heheh...

Zestaw, jak na LEGO Ideas (ktore jest popierdolensko snobistyczne i drogie, ogolnie nie moja bajka), jest calkiem niezly. Pomijajac cene afkors, strzelam ze to bedzie 2-3 koła.

Natomiast jestem na swiezo z Archiwum X i jednak preferuje Scully 20-30 lat młodszą ;)

Ja bym powiedzial ze na odwrot, heheh...

Zestaw, jak na LEGO Ideas (ktore jest popierdolensko snobistyczne i drogie, ogolnie nie moja bajka), jest calkiem niezly. Pomijajac cene afkors, strzelam ze to bedzie 2-3 koła.

Natomiast jestem na swiezo z Archiwum X i jednak preferuje Scully 20-30 lat młodszą ;)
869 zł

Wynik z ostatniego egzaminu spłynął i tym samym trzeba zamawiać nagrodę za kolejną zdaną sesję :mamed:

s-l1200.jpg
już ja się domyślam co po kolejnej sesji wleci

Czternaście minifigurek i nowy Patronus​

W pudełku znajdzie się 14 minifigurek. Potwierdzono obecność między innymi
  • Harry’ego Pottera,
  • Hermiony Granger,
  • Rona Weasleya
  • i Lorda Voldemorta.
Kolekcjonerską nowością będzie Arabella Figg, która po raz pierwszy otrzyma własną minifigurkę Lego.

Zestaw wprowadzi także nowy element przedstawiający Patronusa Kingsleya Shacklebolta w postaci rysia. W opowieści magiczny strażnik służył do przekazywania wiadomości pomiędzy Ministerstwem Magii a Zakonem Feniksa.

AA29TPIT.img

już ja się domyślam co po kolejnej sesji wleci

Czternaście minifigurek i nowy Patronus​

W pudełku znajdzie się 14 minifigurek. Potwierdzono obecność między innymi
  • Harry’ego Pottera,
  • Hermiony Granger,
  • Rona Weasleya
  • i Lorda Voldemorta.
Kolekcjonerską nowością będzie Arabella Figg, która po raz pierwszy otrzyma własną minifigurkę Lego.

Zestaw wprowadzi także nowy element przedstawiający Patronusa Kingsleya Shacklebolta w postaci rysia. W opowieści magiczny strażnik służył do przekazywania wiadomości pomiędzy Ministerstwem Magii a Zakonem Feniksa.

AA29TPIT.img
Swego czasu kupowałem sporo zestawów z Harrego, miałem prawie cały hogwart z modułów, ale przez powtarzalność figurek odpuściłem i raczej nie wrócę. Obecnie tylko Star warsy i większe zestawy typu właśnie LOTR czy czarna perła

Back