mighty
Brutaal Lightweight
Jakie opowiadanie? Przecież to gruba powieść...Ostatnio kupiłem stare wydanie Kinga "Zielona mila" za 5 zł, krótkie opowiadanie jedynie 92 czy 96 stron.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakie opowiadanie? Przecież to gruba powieść...Ostatnio kupiłem stare wydanie Kinga "Zielona mila" za 5 zł, krótkie opowiadanie jedynie 92 czy 96 stron.
Delikatnie mówiąc, nie przepadam za westernami zarówno w formie filmów jak i książek. Ale Na południe od Brazos, Ulice Laredo i Szlak Umrzyka to jedne z najlepszych książek jakie czytałemZapisze sobie, bo chcę dowiedzieć się więcej na ten temat. Kolejna książka w kolejce, po Terror to "Na południe od Brazos". Będzie to pierwszy w życiu western, który przeczytam.
A do tego wydania od Vesper to sztosTo jak przeczytasz to daj znać jak wrażenia bo sam chciałem to ostatnio zamawiać no ale trochę zwolniłem z czytaniem przez robotę i wszystko mi się odwlekaCzuję, że wciąż muszę przeczytać jeszcze coś lekkiego i krótkiego zanim zabiorę się za grubości, a tym m.in. jest Terror, na który codziennie patrzę...

Hmm aż się pofatygowałem na półkę i jak widzę to lekko ponad 400 stron, chyba że masz w formacie A2Ostatnio kupiłem stare wydanie Kinga "Zielona mila" za 5 zł, krótkie opowiadanie jedynie 92 czy 96 stron.

Wszystko Cormaca jest warte przeczytania, a trylogia siadła mi.bardzo.Trylogia Pogranicza Cormaca McCarthy, warto?
Tak.Trylogia Pogranicza Cormaca McCarthy, warto?
Jakie opowiadanie? Przecież to gruba powieść...
Mój błąd, teraz poszedłem rzucić okiem i okazało się, że kupiłem jedną z sześciu części Zielonej Mili, dokładnie nr 2.To jak przeczytasz to daj znać jak wrażenia bo sam chciałem to ostatnio zamawiać no ale trochę zwolniłem z czytaniem przez robotę i wszystko mi się odwleka
Hmm aż się pofatygowałem na półkę i jak widzę to lekko ponad 400 stron, chyba że masz w formacie A2
A z Kinga jak ktoś chce coś krótkiego to zdecydowanie Wielki Marsz
W tym samym temacie jest "Obłęd na krańcu świata" Julian Sancton, polecam bardzo mocno, chyba, że właśnie to czytałeś?Ostatnio przerobiłem książkę pt. Belgica. Niesamowta historia ludzi, którzy na przełomie XIX i XX wieku jako pierwsi postanowili zdobyć Antarktydę. Doprawdy, fantastyczna historia, która wydarzyła się naprawdę. Nie mogłem oderwać do tego stopnia, że czytałem ją do późna w nocy zamiast tradycyjnie tasować do fikołków.
Po tej książce naszła mnie refleksja, że kiedyś ludzie byli znacznie twardsi. Znosili głód, choroby, izolację, wciąż wykonując swoje zadania. Kiedyś to było, dziś to nie ma.
O rany, to jest właśnie ta książka. Coś mi się ubzdurało, że Belgica to tytuł.W tym samym temacie jest "Obłęd na krańcu świata" Julian Sancton, polecam bardzo mocno, chyba, że właśnie to czytałeś?
Si, takie hobby.Twojego autorstwa?
PolecamDrogie Ryje, czy któryś z Was może polecić dobrą cyfrową bibliotekę? Chodzi mi o coś sprawdzonego. Sam kojarzę tylko Legimi, ale nie wiem ile jest warta.
Polecam

Nie korzystam za bardzo z tego typu rozwiązań ale kojarzę jeszcze ofertę od Empik i Storytel. Najlepiej chyba posprawdzać które z nich mają w ofercie książki które masz na oku bo wszystkiego tam nie znajdziesz niestety.Drogie Ryje, czy któryś z Was może polecić dobrą cyfrową bibliotekę? Chodzi mi o coś sprawdzonego. Sam kojarzę tylko Legimi, ale nie wiem ile jest warta.
Legimi i Empik mam, miałem też Storytel i Legimi z nich wszystkich wygląda najlepiej. No i działa bez problemu na kindle'uDrogie Ryje, czy któryś z Was może polecić dobrą cyfrową bibliotekę? Chodzi mi o coś sprawdzonego. Sam kojarzę tylko Legimi, ale nie wiem ile jest warta.

A co? Planujesz włamPanowie, wytłumaczcie mi jedną rzecz bo nie bardzo kumam.
Antykwariat Sobieski, jest tam dużo więcej tego typu ksiąg wycenionych w tysiącach złotych
One leżą w jakimś, kurwa, skarbcu? Bo ciężko mi sobie wyobrazić, że na parterze tego budynku (google street view) siedzi jakaś stara babka, a na półkach obok leży takie coś...![]()
?chłop kupił działkę za pasztetową i skórkę z jenota, a teraz myśli że stać go na wszyskoA co? Planujesz włam?

Teraz, jak już wypaplałeś, to nieA co? Planujesz włam?

Takie pieniądze to ja wyciągam z kieszeni dresów, w których chodzę pod domuchłop kupił działkę za pasztetową i skórkę z jenota, a teraz myśli że stać go na wszysko
![]()

Najs@Starvin' Marvin @Olo
![]()
Przygody Matthew Corbett'a [tom 3] PAN SLAUGHTER - Robert McCammon (oprawa twarda)
Kup Przygody Matthew Corbett'a [tom 3] PAN SLAUGHTER - Robert McCammon (oprawa twarda) w księgarni Vesper.pl już za 42 zł. Beletrystyka — darmowa wysyłka od 200 zł.vesper.pl
![]()
![]()
![]()

Cormac to mój ulubiony pisarz, ale z trylogii pogranicza czytałem tylko Przeprawę. Polecam, jest świetna.Trylogia Pogranicza Cormaca McCarthy, warto?
Będzie kupowane@Miskatonic
Nadciąga coś ciekawego
![]()
Vesper
<p class="pse-p">Długo kazaliśmy Wam czekać na listy H.P. Lovecrafta, ale wreszcie możemy potwierdzić, że wszystkie prace nad tym zbiorem zostały zakończone i książka ukaże się we wrześniu.</p>vesper.pl

Skok na Lombard udany widzę

Skok na Lombard udany widzę![]()