osk
Bellator Welterweight
Kochanowski... nie no, o Łaskawe. Chociaż ta druga też zabawna, nie mówię, że nie...Na pierwszym planie jest Łaskawe czy Trzecia Rzesza na haju? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kochanowski... nie no, o Łaskawe. Chociaż ta druga też zabawna, nie mówię, że nie...Na pierwszym planie jest Łaskawe czy Trzecia Rzesza na haju? :)
Już rzuciłem okiem (ale nie za daleko, nie lubię sobie spoilerować). Bardzo to ciekaweKochanowski... nie no, o Łaskawe. Chociaż ta druga też zabawna, nie mówię, że nie...
To nie będę spojlerował.Już rzuciłem okiem (ale nie za daleko, nie lubię sobie spoilerować). Bardzo to ciekawe
No to czekamy dalej@Miskatonic dzwonię do Świata Książki, pytam gdzie moje zamówienie, a tu się okazuje, że przesunęli premierę Esslemonta na 19.04
Straszny średniak. @HubiSSJ3 dawał recenzje, która dobrze opisuje te książke. Generalnie czyta się spoko, ale końcówka spierdolona na maksa. Szczerze, to bym wolał żeby kontynuacja po prostu nie powstała. LGBT nie ma tak dużo, aczkolwiek można odnieść takie wrażenie, bo już w 1 rozdziale występuje jakieś onu/jenu.Ktos skończył dawno temu w warszawie?
Jestem w połowie "wzgórze psów" i ksiazka jak dla mnie dobra, klimatyczna. SOS czytalem również. Na temat DTWW słyszałem różne opinie.
@PaulPGR ty chyba czytales, streścisz jak duzo jest LGBT w LGBT ? bo nie wiem czy zaczynać
Gorsze niż "Ślepnąc od Świateł" i "Informacja Zwrotna" (to Żulczyka czytałem też), długi wątek LGBT i innych cudaków, ostatnie 220 stron to się czyta jak za karę.Ktos skończył dawno temu w warszawie?
Jestem w połowie "wzgórze psów" i ksiazka jak dla mnie dobra, klimatyczna. SOS czytalem również. Na temat DTWW słyszałem różne opinie.
@PaulPGR ty chyba czytales, streścisz jak duzo jest LGBT w LGBT ? bo nie wiem czy zaczynać
Ja zamówiłem wtedy te co były dostępne. Conan 2 i to czekałem aż wyjdzie żeby zamówić.@Miskatonic paczka wyszła, jutro powinny być
To na chuj czytasz tamten paździerz jak takie złoto czekaAbercrombiego.
Reszta książek jest powiązana z trylogią Pierwsze Prawo? Mam jeszcze to pierwsze wydanie z postaciami na okładkach. Kompletnie przegapiłem temat, tam była jakaś kontynuacja?To na chuj czytasz tamten paździerz jak takie złoto czeka
Tak.Reszta książek jest powiązana z trylogią Pierwsze Prawo? Mam jeszcze to pierwsze wydanie z postaciami na okładkach. Kompletnie przegapiłem temat, tam była jakaś kontynuacja?
Virion jest zajebisty. Zwłaszcza cykl "Szermierz natchniony", bo "Imperium Achai" to takie średnie, a ten najnowszy cykl "Legenda miecza", pierwszy tom też sztospojebao Was konkretnie z tym czytaniem. A tak na poważnie to ja zacząłem cykl Viriona, może to i mało ambitne ale liczę na dobrą rozrywkę przed snem Jak nie spasi to może łykne to Cesarstwo potępionych, ale nie przepadam za czytaniem nieukończonych serii. No w kolejce czeka Nim Zawisną oraz Ostateczny Argument Abercrombiego.
Achaje ogarnąłem w czasie studiów, Pomnik cesarzowej nie przetrwałem chyba pierwszego tomu a kupiłem od razu cały kompletVirion jest zajebisty. Zwłaszcza cykl "Szermierz natchniony", bo "Imperium Achai" to takie średnie, a ten najnowszy cykl "Legenda miecza", pierwszy tom też sztos
Dla odmiany, tak po prostuTo na chuj czytasz tamten paździerz jak takie złoto czeka
Co to za edycje, widziałem co napisałeśDla odmiany, tak po prostu
Ja wymęczyłem tom "Wyrocznia", ale dalej jest lepiej, a to pierwszy tom Viriona ogółem.Achaje ogarnąłem w czasie studiów, Pomnik cesarzowej nie przetrwałem chyba pierwszego tomu a kupiłem od razu cały komplet
"Chuj Ci do tego ale możesz pytać " czyli dokładnie to samo co mógłbym odpisać i teraz, ale doszedłem do wniosku że nie ma potrzeby być tak niekulturalnym.Co to za edycje, widziałem co napisałeś
Klasyczna zagyrwka MAG. Zawsze "wszystko zależy od was, jak się dobrze sprzeda to będziemy wydawać" a potem nawet jak sprzedaż dobra to i tak mogą się wypiąć na serię.Mag twierdzi, że wyda całe Imperium Malazańskie, ale od jego sprzedaży zależy czy w ogóle będą się brać za Path to Ascendancy. Trylogia Kharkanas dopiero jak Erikson ukończy całość.
pojebao Was konkretnie z tym czytaniem. A tak na poważnie to ja zacząłem cykl Viriona, może to i mało ambitne ale liczę na dobrą rozrywkę przed snem Jak nie spasi to może łykne to Cesarstwo potępionych, ale nie przepadam za czytaniem nieukończonych serii. No w kolejce czeka Nim Zawisną oraz Ostateczny Argument Abercrombiego.
Ja wymęczyłem tom "Wyrocznia", ale dalej jest lepiej, a to pierwszy tom Viriona ogółem.
Ależ ten Conan jest przepięknie wydany, Vesper odwalił świetną robotę