Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z mgły zrodzonyDroga Królów czy Mistborn?
Wychodzi tyle co biografia H.P.
Też o tym myślałem jak kupowałemWychodzi tyle co biografia H.P.
Wybacz musiałem![]()
Wiem z doświadczenia, że 100 zł z hakiem za kilka książek, boli mniej niż za jednąTeż o tym myślałem jak kupowałem![]()
raczej myślałeś o swoich w Rosji jak to kupowałeś. To już grubo ponad 200 lat z ruskamiTeż o tym myślałem jak kupowałem![]()
raczej myślałeś o swoich w Rosji jak to kupowałeś. To już grubo ponad 200 lat z ruskami![]()
Weganin.
Czy istnieje gorsza obelga?![]()
Tu wystarczy komuś powiedzieć, że ma mięśnie jak Basti. Gorszego pocisku już się nie daWeganin.
Zawsze można komuś pocisnąć że jest belalemTu wystarczy komuś powiedzieć, że ma mięśnie jak Basti. Gorszego pocisku już się nie da
można dodać, że jesteś rudy
Czy istnieje gorsza obelga?![]()
Albo silna wole i samozaparcie jak PaulastekTu wystarczy komuś powiedzieć, że ma mięśnie jak Basti. Gorszego pocisku już się nie da
To niedobrze bo zaopatrzyłem się absolutnie we wszystko co wydał ojciec i syn, brakuje mi tylko Księzniczki Duiny, co miała premierę niedawno w PL. Sporo czasu i nakładu finansowego to wymagało, mam nadzieje, że ostatecznie nie będę wydymany.Diunę zakończyłem chyba po 2/3 pierwszego tomu. To jest tak nudne i drętwe ze szkoda mi na to życia. Chciałbym poznać dalsze losy Paula i porównać z filmem ale czytanie tego utworu przypomina brnięcie po kolana w bagnie. Do tego nawiązania do islamu i gówno przekaz ekologiczny wywołują u mnie alergie.
Aż tak nie ale jak czytam dłuzej niż pół godziny, to w międzyczasie myje ręce, zeby nie zostawić odcisków palców. Nigdy nie rozkładam ksiazki na maxa, czytam każdą pozycje otwarta maksymalnie w literę L.Macie, używacie coś takiego?
Ja często książkę do plecaka wrzucam a najbardziej na świecie boję się, że ją zniszczę.
Wszystkie moje książki, nawet po przeczytaniu, są w stanie idealnym i jak widzę zagięty róg albo coś takiego to coś we mnie umiera.
Do teraz zawsze owijałem grubo papierem i wsadzałem do jakiejś małej reklamóweczki.
Niby działa ale ostatnio takie coś mi wpadło w oko.
zadowolony jesteś? testowałeś przy pdf-ach ze skanów?kobo elipsa 2e
Jak się wtedy rozglądałem, to żaden nie spełniał kryterium ideału, ale jestem w miarę zadowolony. Ten wydawał się najbardziej wpasowywać w moje potrzeby. Mogę przetestować, ale nie wiem, co konkretnie masz na myśli z tymi skanami.zadowolony jesteś? testowałeś przy pdf-ach ze skanów?
książki techniczne zassane z chomika, które są skanami prosto ze skaneranie wiem, co konkretnie masz na myśli z tymi skanami.
No a trzeci tom Silos?Ja kończę drugi Silos i startuje z czymś za czego nigdy jeszcze nie czytałem czyli Trylogia Władcy Pierścieni + Hobbit + Silmarillion![]()
Gdzieś tam się wciśnie pomiędzyNo a trzeci tom Silos?![]()
książki techniczne zassane z chomika, które są skanami prosto ze skanera
Chodzi o to, że nie są to pdf-y przygotowane przez wydawcę a takie chamskie z pływającym tekstem. Nigdy nie "kupowałeś" takich?
Na amazon prime jest zniżka na kindle scribe, więc zastanawiam się czy nie brać, bo zaraz koniec promocji, ale raczej nie wydaje mi się by scribe był pod to idealny. Lepsze podświetlanie ma niż to kobo, ale system wymiany plików i notatek zdecydowanie gorszy. Muszę kiedyś się wybrać do jakiegoś sklepu i na żywo to przetestowac
A to działa jak odtwarzacz mp3? W sensie, że wrzucasz tam książki z roshilibrary i normalnie działają czy musisz mieć jakieś abonamenty albo kupować od konkretnych, legalnych dilerów?A nie no, śmiga wszystko elegancko. Najlepiej by było wziąć kilka i testować sobie z tydzień.
View attachment 110510
View attachment 110512
Po chuj chcesz to rozkręcać? Bletki i tytkę ziuksu chcesz w tym kitrać?Ile to ma miejsca w sobie?
Jeśli będzie wystarczająco miejscaPo chuj chcesz to rozkręcać? Bletki i tytkę ziuksu chcesz w tym kitrać?
![]()