Miskatonic
Vale Tudo Open
Chyba tutaj wrzucę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
32 GB. Jak podłączysz słuchawki przez BT, to niby audiobooki też można słuchać, ale nie próbowałem i wiem, że nie o to Ci chodziło. Nomalnie wrzucasz se przez kabel, Dysk Gógla, albo Dropbox (jest też Pocket) i czytasz. Legalny sklep też jest, ale nie korzystałem. Ogólnie potrzebowałem czytnik/notatnik, więc konkretnie pod swoje potrzeby się rozglądałem. Myślę, że najbardziej byłbym zadowolony, gdybym miał reMarkable 2 do notatek + czytnik osobno, ale jestem tylko biednym fizolofem.A to działa jak odtwarzacz mp3? W sensie, że wrzucasz tam książki z roshilibrary i normalnie działają czy musisz mieć jakieś abonamenty albo kupować od konkretnych, legalnych dilerów?
Ile to ma miejsca w sobie?
Miałem podobne odczucia. Zdecydowanie najsłabsza część do tej pory, co nie znaczy, że zła. Ale trochę się jednak zawiodłem. Teraz katuję Kena Folletta i cykl Kingsbridge.Pan Slaughter chyba najsłabszy z serii McCamonna, ale to nie znaczy, że to jest zła książka. Wręcz przeciwnie, kawał porządnego kryminału, zwłaszcza od akcji ze skrzynią w forcie. No i świetny cliffhanger na końcu, który sprawia, że aż chce się czekać na kolejny tom. Trochę przydługi i nudnawy początek wpływa na moją ocenę.
chomikuj.plPanowie, a czy możecie mi doradzić gdzie i jak najlepiej rozpocząć przygodę z ebookami? Zamówiłem nowego iPada mini i chciałbym zarejestrować się na portalu skąd mogę pobierać i czytać coś ciekawego - czy może ktoś z Was polecić stronę, która za przyzwoitą opłatą oferuje duży wybór tytułów?
chomikuj.pl
Jestem zainteresowany, tylko bliżej grudnia, bo wtedy będę w kraju@Rado
Mistrzowie Polskiej Fantastyki, jesteś zainteresowany? Tu znalazłem najtańszą
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
proponuję 750 zł. (w tym już koszty dostawy), to jest ok. połowa ceny jaka wychodziła przy prenumeracie i dorzucam, jak poprzednio, jedną bonusową.
Ok, daj znać, przygotuję paczkęJestem zainteresowany, tylko bliżej grudnia, bo wtedy będę w kraju
Miałem na myśli, oczywiście, że dorzucę tę dodatkowo, oprócz tej, którą już planowałem dorzucić... więc będą dwie dodatkowe@Rado znalazłem jeszcze jedną książkę o Reacherze, co prawda z innego wydania, się dorzucę Ci ją do tej paczki z fantastyką.
Podpinam sięPanowie, jakie najlepsze wydanie Władcy Pierścieni?
Podpinam się
Panowie, jakie najlepsze wydanie Władcy Pierścieni?
Jak dla mnie Mroczna Wieża to top topów Kinga. Zaraz po tym bym dał pod kopułą, wielki marsz i trylogię pana mercedesa. Ogólnie autor mocno lecący w ilość nie w jakość ale jak już coś mu siądzie to dla wielu innych byłoby to opus magnum![]()
![]()
![]()
Nowe wydanie mrocznej wieży.
A wiesz czy to o kanclerzu czy o statku?
Hehe, nie wiem na pewno, zakładam, że o kanclerzuA wiesz czy to o kanclerzu czy o statku?