Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Panowie dzisiaj przed treningiem puszczamy sobie najlepszą mowę motywacyjną w historii

Podkarpackie?Czego ja tak daleko muszę mieszkać. Shit.
Podkarpackie?

Dzięki, tyle pochwał dzisiaj usłyszałem że aż mi głupio :*Kurwa, ale zdechłem jak dziwka, @michi972 waży tyle co moja córka, ale w kulance zabrał mi duszę. Ma mykensy małolat. Ale jeszcze będziesz klepał jak w chórze u Rubika
@Masu szacunek, masz kurwa zdrowie.
Kurwiu, a ja Ci piszę o szacunku. Ale moje ego nie ma problemu z tym, że mnie małolacik poddał, oddaje mu to co jego, dobrze się rusza jebaniutki. Ale podda mnie jeszcze raz i będzie koniec kariery na uczelni :D
Dzięki, tyle pochwał dzisiaj usłyszałem że aż mi głupio :*
Ale serio, to zdrowie to tak naprawdę jeszcze serce, kondyche jeszcze robimy.
Kupuj szczenę i normalne rękawice i będziemy się odrdzewiać.

Będzie rzeźnia, bo ja za chuja nie mogę z tobą w dystansie walczyć![]()
Sierpy tak wchodzą na ten wielki baniak, że nie zdążyszW zwarciu też masz lipę <KO-LA-NA> :d

Sierpy tak wchodzą na ten wielki baniak, że nie zdążysz![]()
Wiesz to w zasadzie on się skręcił, ja tak jakby poszedłem za nim, próbował jakiegoś klucza.Ale z większymi tak jest, że na zwinności jakby i szybkości lepszej.W 1szym sparze gilotynka fajniejsza była.@michi972 szanuje. Nie wiedziałem, że CroCop tak ogarnia parter. Zrobiliście mi smaka.
Wiesz to w zasadzie on się skręcił, ja tak jakby poszedłem za nim, próbował jakiegoś klucza.Ale z większymi tak jest, że na zwinności jakby i szybkości lepszej.W 1szym sparze gilotynka fajniejsza była.
Gilotynka Ci siadła dobrze, plecy to już mój błąd. Jak chcesz to za 2 tygodnie się w stójce popróbujemy :DTen Rain Man stójkę też chyba ogarnia. Na szczęście w stojce wzrost-sila-waga wiecej znaczyTy kurwa nie mów o mnie, jakby mnie tu nie byłoGilotynka Ci siadła dobrze, plecy to już mój błąd. Jak chcesz to za 2 tygodnie się w stójce popróbujemy :D
Ten Rain Man stójkę też chyba ogarnia. Na szczęście w stojce wzrost-sila-waga wiecej znaczy
coco jambo i do przoduZobaczymy czy świeżak nie jest wydygany :D
A tak by the way, to dzięki Wam chłopaki za motywację, podekscytowany jestem każdym treningiem i odzyskałem wiarę, że wrócę jeszcze do kozak formy :D
Z zawodowcem xD, ja amatorskiej nie miałem.Trzeba zorganizować walkę micziego z Mosgalikiem w takim razie.
Proste. Na wakacje będziemy mieli fanpejdże na instagramie ;)Zobaczymy czy świeżak nie jest wydygany :D
A tak by the way, to dzięki Wam chłopaki za motywację, podekscytowany jestem każdym treningiem i odzyskałem wiarę, że wrócę jeszcze do kozak formy :D
cukier i białe pieczywo off.Przecież się wziąłem :)
Pytam serio o porady.
I zmniejsz porcję o 1/3 bo jak będziesz takie ilości wpierdalac to nie schudniesz nigdy, wiem z autopsji. A to co wrzucasz to jest gigant.Przecież się wziąłem :)
Pytam serio o porady.