Kraków Cohones Fajt Klub

Niemożliwe, 0,5kg dziennie to deficyt na poziomie 3500kcal dziennie. Chyba, że masz zapotrzebowanie na poziomie 4500kcal i piłeś wodę z suchym chlebem przez 60 dni.
No i teraz pisze jako zmartwychwstały.

Niemożliwe, 0,5kg dziennie to deficyt na poziomie 3500kcal dziennie. Chyba, że masz zapotrzebowanie na poziomie 4500kcal i piłeś wodę z suchym chlebem przez 60 dni.
Może trochę przesadziłem, jakies 27-28 kg. Zacząłem jakoś na początku wakacji, więc załóżmy 20 czerwiec i diete trzymałem do osiemnastki czyli 19 września. Spadło ze 130 do około stówy.

Może trochę przesadziłem, jakies 27-28 kg. Zacząłem jakoś na początku wakacji, więc załóżmy 20 czerwiec i diete trzymałem do osiemnastki czyli 19 września. Spadło ze 130 do około stówy.
No to chyba 3 miesiące:no no:

Owszem, ale on nie trenował przez 5 lat, więc teraz zwiększy zapotrzebowanie laloryczne. Izi matematyka.

Przez 3, już mnie tak nie pogrążaj. W sumie na razie chcę zwiększyć liczbę posiłków, choć przy obecnej sytuacji życiowej jest ciężko, żeby każdy z nich był naprawdę wartościowy.

Po mega chujowej nocy dwa łyki nowej przedtreningówki i idziemy napierdalać do porzygu

kret-udrazniacz-w-zelu-500-ml.jpg

Back