Masu
UFC Middleweight
Choróbsko Mateusz?Niemożliwe 0,5kg dziennie to deficyt na poziomie 3500kcal dziennie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Choróbsko Mateusz?Niemożliwe 0,5kg dziennie to deficyt na poziomie 3500kcal dziennie.
No i teraz pisze jako zmartwychwstały.Niemożliwe, 0,5kg dziennie to deficyt na poziomie 3500kcal dziennie. Chyba, że masz zapotrzebowanie na poziomie 4500kcal i piłeś wodę z suchym chlebem przez 60 dni.
Może trochę przesadziłem, jakies 27-28 kg. Zacząłem jakoś na początku wakacji, więc załóżmy 20 czerwiec i diete trzymałem do osiemnastki czyli 19 września. Spadło ze 130 do około stówy.Niemożliwe, 0,5kg dziennie to deficyt na poziomie 3500kcal dziennie. Chyba, że masz zapotrzebowanie na poziomie 4500kcal i piłeś wodę z suchym chlebem przez 60 dni.
Dzięki za linka
No to chyba 3 miesiąceMoże trochę przesadziłem, jakies 27-28 kg. Zacząłem jakoś na początku wakacji, więc załóżmy 20 czerwiec i diete trzymałem do osiemnastki czyli 19 września. Spadło ze 130 do około stówy.

Owszem, ale on nie trenował przez 5 lat, więc teraz zwiększy zapotrzebowanie laloryczne. Izi matematyka.
Dziekan, wbijaj do nas jutro!Gratulacje dla chłopców!
Zajęcia mam. Poza tym ja po trzech piętrach schodów prawie rzygam, więc na 5 minut nie będę wpadał.Dziekan, wbijaj do nas jutro!
Ale poddałbyś michiego, bo by się bał przykozaczyc bo było by 2.0 i waruneczek (w sumie i tak będzieZajęcia mam. Poza tym ja po trzech piętrach schodów prawie rzygam, więc na 5 minut nie będę wpadał.
)Zajęcia mam. Poza tym ja po trzech piętrach schodów prawie rzygam, więc na 5 minut nie będę wpadał.
Nauczyłbym go kocich ruchów i by było 3,0Ale poddałbyś michiego, bo by się bał przykozaczyc bo było by 2.0 i waruneczek (w sumie i tak będzie)
Soloneza czas zacząć ;)Po mega chujowej nocy dwa łyki nowej przedtreningówki i idziemy napierdalać do porzygu
![]()
Nawciągałem się Kreta a trening odwołany. Chyba pójdę narąbać drewna do kominka.Soloneza czas zacząć ;)
Ktory?Nawciągałem się Kreta a trening odwołany

Sam jestem zniszczony :)Za 10 minut wbijam siać zniszczenie
Jak tam Bęben, najebałeś im ? :DSam jestem zniszczony :)
@Masu ile tam na karabinie cm ? :D