Kraków Cohones Fajt Klub

Kurwa, ale zdechłem jak dziwka, @michi972 waży tyle co moja córka, ale w kulance zabrał mi duszę. Ma mykensy małolat. Ale jeszcze będziesz klepał jak w chórze u Rubika :deniro:

@Masu szacunek, masz kurwa zdrowie.

Niby co się dzieje w Fajt Klubie zostaje w Fajt Klubie ale... @michi972 PODDAŁ @maras DWA RAZY !!! :DC::DC::DC::DC:

Kurwiu, a ja Ci piszę o szacunku. Ale moje ego nie ma problemu z tym, że mnie małolacik poddał, oddaje mu to co jego, dobrze się rusza jebaniutki. Ale podda mnie jeszcze raz i będzie koniec kariery na uczelni :D

Kurwa, ale zdechłem jak dziwka, @michi972 waży tyle co moja córka, ale w kulance zabrał mi duszę. Ma mykensy małolat. Ale jeszcze będziesz klepał jak w chórze u Rubika :deniro:

@Masu szacunek, masz kurwa zdrowie.

Kurwiu, a ja Ci piszę o szacunku. Ale moje ego nie ma problemu z tym, że mnie małolacik poddał, oddaje mu to co jego, dobrze się rusza jebaniutki. Ale podda mnie jeszcze raz i będzie koniec kariery na uczelni :D
Dzięki, tyle pochwał dzisiaj usłyszałem że aż mi głupio :*

Ale serio, to zdrowie to tak naprawdę jeszcze serce, kondyche jeszcze robimy.

Dzięki, tyle pochwał dzisiaj usłyszałem że aż mi głupio :*

Ale serio, to zdrowie to tak naprawdę jeszcze serce, kondyche jeszcze robimy.

Kupuj szczenę i normalne rękawice i będziemy się odrdzewiać.

@michi972 szanuje. Nie wiedziałem, że CroCop tak ogarnia parter. Zrobiliście mi smaka.
Wiesz to w zasadzie on się skręcił, ja tak jakby poszedłem za nim, próbował jakiegoś klucza.Ale z większymi tak jest, że na zwinności jakby i szybkości lepszej.W 1szym sparze gilotynka fajniejsza była.

Wiesz to w zasadzie on się skręcił, ja tak jakby poszedłem za nim, próbował jakiegoś klucza.Ale z większymi tak jest, że na zwinności jakby i szybkości lepszej.W 1szym sparze gilotynka fajniejsza była.

Ty kurwa nie mów o mnie, jakby mnie tu nie było :deniro: Gilotynka Ci siadła dobrze, plecy to już mój błąd. Jak chcesz to za 2 tygodnie się w stójce popróbujemy :D

Ty kurwa nie mów o mnie, jakby mnie tu nie było :deniro: Gilotynka Ci siadła dobrze, plecy to już mój błąd. Jak chcesz to za 2 tygodnie się w stójce popróbujemy :D
Ten Rain Man stójkę też chyba ogarnia. Na szczęście w stojce wzrost-sila-waga wiecej znaczy

Ten Rain Man stójkę też chyba ogarnia. Na szczęście w stojce wzrost-sila-waga wiecej znaczy

Zobaczymy czy świeżak nie jest wydygany :D

A tak by the way, to dzięki Wam chłopaki za motywację, podekscytowany jestem każdym treningiem i odzyskałem wiarę, że wrócę jeszcze do kozak formy :D

Zobaczymy czy świeżak nie jest wydygany :D

A tak by the way, to dzięki Wam chłopaki za motywację, podekscytowany jestem każdym treningiem i odzyskałem wiarę, że wrócę jeszcze do kozak formy :D
Proste. Na wakacje będziemy mieli fanpejdże na instagramie ;)

@maras weź się za siebie kurwa. Wszystko rozumiem, moja żona też była w ciąży i też ja wspieralem, ale nie starałem się do niej upodabniac w imię solidarności.

Przecież się wziąłem :)

Pytam serio o porady.
I zmniejsz porcję o 1/3 bo jak będziesz takie ilości wpierdalac to nie schudniesz nigdy, wiem z autopsji. A to co wrzucasz to jest gigant.

Back