Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odstaw czekoladę, batony, nie słodź herbaty, mniej masła.Nic trudnego, wiem na własnym przykładzie.Przecież się wziąłem :)
Pytam serio o porady.
Zapomniałem. Mam filmik z poniżeniem Marasa ale wysle ci na fb po jego akceptacji.Nie miały sie ukazac dzisaj jakieś zdjęcia?
1szy spar lepszy był, ale może być.A co do filmiku it's all up to @marasZapomniałem. Mam filmik z poniżeniem Marasa ale wysle ci na fb po jego akceptacji.
Ty jeszcze mnie nie widziałeś w Demian modeA wtedy będziesz kręcił się jak @michi972
Poza tym ketlem to git, resztę można xDPanowie, ważne pytanie: jak wam się podobały stacje? Podkręcamy?
Co ci w kettlu nie pasuje? Technikę ci poprawiePoza tym ketlem to git.
Jutro o której?Raz gilotynka, raz mataleo, gilotynka ładniejsza.
Jutro @Masu trochę możemy w stójce posparować coś
8 i 12Jutro o której?
@michi972 o której kulanka, mój synu?8 i 12
Bardziej męczy niż 3pozostałe razem hehehCo ci w kettlu nie pasuje? Technikę ci poprawie
A ty coś trenowałeś.Ja na 12 będę.No to praciwicie jutro, 2 kulanki, stójka z masu zapewnie i jeszcze możliwe że z jak on się tam nazywał?@michi972 o której kulanka, mój synu?
O to chodzi. Ja bralem 24 kg i bylo za mało.Bardziej męczy niż pozostałe heheh
W sensie niż 3 pozostałe razemO to chodzi. Ja bralem 24 kg i bylo za mało.
Az tak? To wina technikiW sensie niż 3 pozostałe razem
W przyszły weekend to zlot jest, ale niedziela może styknieJak to czytam to, aż mnie szlag trafia...No nic, w przyszły weekend się już piszę jak coś.
Ja jestem w Krakowie-trening jak zwykle. Tzn treningiW przyszły weekend to zlot jest, ale niedziela może styknie
cukier i białe pieczywo off.
I zmniejsz porcję o 1/3 bo jak będziesz takie ilości wpierdalac to nie schudniesz nigdy, wiem z autopsji. A to co wrzucasz to jest gigant.
Odstaw czekoladę, batony, nie słodź herbaty, mniej masła.Nic trudnego, wiem na własnym przykładzie.
Zapomniałem. Mam filmik z poniżeniem Marasa ale wysle ci na fb po jego akceptacji.
Ale nie wrzucaj na youtube jako "fat guy bjj fail", bo najebiesz miliard wyświetleń.Też tak uważam, dzida.Maras niczego nie obcinaj narazie. Dodaj trzeci trening i waż się regularnie. Obetniesz jak nie będzie lecieć. Jak będzie lecieć od razu to poczekasz z obcinaniem az przestanie lecieć.

Nie, wagę robisz kaloriami. Ja zmieniając michę, a ćwicząc tak samo zlecialem przez ostatnie 2 lata prawie 20kg, przy jednoczesnej poprawie definicji mięśniowej.Maras niczego nie obcinaj narazie. Dodaj trzeci trening i waż się regularnie. Obetniesz jak nie będzie lecieć. Jak będzie lecieć od razu to poczekasz z obcinaniem az przestanie lecieć.
JA kiedyś w 2 miesiące zleciałem 30kg prawie bez ćwiczeń. Nie polecam.Nie, wagę robisz kaloriami. Ja zmieniając michę, a ćwicząc tak samo zlecialem przez ostatnie 2 lata prawie 20kg, przy jednoczesnej poprawie definicji mięśniowej.
Owszem, ale on nie trenował przez 5 lat, więc teraz zwiększy zapotrzebowanie laloryczne. Izi matematyka.Nie, wagę robisz kaloriami. Ja zmieniając michę, a ćwicząc tak samo zlecialem przez ostatnie 2 lata prawie 20kg, przy jednoczesnej poprawie definicji mięśniowej.
Niemożliwe, 0,5kg dziennie to deficyt na poziomie 3500kcal dziennie. Chyba, że masz zapotrzebowanie na poziomie 4500kcal i piłeś wodę z suchym chlebem przez 60 dni.JA kiedyś w 2 miesiące zleciałem 30kg prawie bez ćwiczeń. Nie polecam.