D
Deleted member 2903
Guest
Comber jako prawnik reprezentuje duet Masu Maras.To było pytanie do @maras raczej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Comber jako prawnik reprezentuje duet Masu Maras.To było pytanie do @maras raczej
Napisałby to samo. Wyreczyłem go.
Nie wspomniałeś, że nakurwiamy piszczelami w metalowe słupki na rozgrzewkę. Potem przychodzą zajawkowicze i po jednym treningu rezygnują
huehuehueNie wspomniałeś, że nakurwiamy piszczelami w metalowe słupki na rozgrzewkę. Potem przychodzą zajawkowicze i po jednym treningu rezygnują
Jak tam mordeczki idą treningi ? Ja obecnie więcej na siłke latam pompować baniaki niż na SW, ale co zrobić. Ogólnie dużo ostatnio czytam, oglądam na tema metodyki treningowej, różnego rodzaju rozciągania, mobilizacji itp. Na youtube jest cała masa poradnikow i innych tego typu rzeczy, ale mi spodobał się jeden mało popularny kanał, chłopaki widać znają się na rzeczy, a i filmiki merytoryczne i treściwe. Polecam serdecznie, chłopaki z Wrocławia dają radę
https://www.youtube.com/channel/UCdfWKz94j8aAqD-XE3ugtmg
Ja bjj nakurwiam już w Olsztynie, w tym tygodniu 3 razy a nie 4 bo tu skóra, tu kolano, mi w środy gdzie sparingi są dali zajęcia co 2gi tydzień, słabo z tlenem bo alko, ale siłowo lepiej (trochę podciągania), zobaczy się jak to będzie, ale przy bjj większa zajawka jest niż przy innych swOd 7 miesięcy temat gnije i pleśnieje. Jak mordy treningi ? U mnie muay thai 4x w tygodniu +2-3x siłka, zależy ile mam sił. Kondycja ostatnio poszło u mnie w górę, na siłce robię FBW, a czasami jak nie mam dnia, czy jestem zmęczony, napierdalam podciągnięcia + dipy. Sylwetka ciągle na +, chociaż od gównianego żarcia nie stronię.
Piszcie co tam u was
Super.Ja bjj nakurwiam już w Olsztynie, w tym tygodniu 3 razy a nie 4 bo tu skóra, tu kolano, mi w środy gdzie sparingi są dali zajęcia co 2gi tydzień, słabo z tlenem bo alko, ale siłowo lepiej (trochę podciągania), zobaczy się jak to będzie, ale przy bjj większa zajawka jest niż przy innych sw
Witam skunaSuper.
Myslales zeby znalezc prace i wyprowadzic sie od Mamy?
Michał ma czas. Jest młody bez zobowiązań, zdrowy, sprawny zna język. Zawsze może się spakować i wyjechać w świat na zmywak. Ja go popieram, Michał korzystaj z życia pókiś młody.Super.
Myslales zeby znalezc prace i wyprowadzic sie od Mamy?
@michi972 kim oni są ? co oni osiągnęli ? mieszkania w kredycie, służalcza praca w korporacji ?Michał ma czas. Jest młody bez zobowiązań, zdrowy, sprawny zna język. Zawsze może się spakować i wyjechać w świat na zmywak. Ja go popieram, Michał korzystaj z życia pókiś młody.
Bo Mamunia utrzymujeMichał ma czas
Bo Mamunia utrzymujebez zobowiązań
Bo Mamunia do lekarza zaprowadzizdrowy
Bo Mamunia zaplacila za kursyna język
Juz raz zasmakowal obczyzny w Krakowie i wszyscy wiemy jak to sie skonczyloZawsze może się spakować i wyjechać w świat
Tu tylko bym zmienil na "póki Mama zdrowa"Michał korzystaj z życia pókiś młody.
Jak przecież był latem w UK i 5 tys przywiózłBo Mamunia utrzymuje
Bo Mamunia utrzymuje
Bo Mamunia do lekarza zaprowadzi
Bo Mamunia zaplacila za kursy
Juz raz zasmakowal obczyzny w Krakowie i wszyscy wiemy jak to sie skonczylo
Tu tylko bym zmienil na "póki Mama zdrowa"
Krol zycia.Jak przecież był latem w UK i 5 tys przywiózł
A jak myslisz, za te 5 grubych klockow, kupil Mamie kwiatka?Jak przecież był latem w UK i 5 tys przywiózł
Bylby Czejenom nie rozdał albo nie przepił z Ruskimi w OlsztynieA jak myslisz, za te 5 grubych klockow, kupil Mamie kwiatka?
@michi972 972 kupiles Mamuni kwiatka albo czekolade?
A z drugiej strony to przez cale lato 5kola z uk przywiezc to tez trzeba byc kozakiem.Bylby Czejenom nie rozdał albo nie przepił z Ruskimi w Olsztynie
Może na murzynki na okna chodził ?A z drugiej strony to przez cale lato 5kola z uk przywiezc to tez trzeba byc kozakiem.
Pewnie reszte zainwesowal.
Mozliwe.Może na murzynki na okna chodził ?
@Masu widziany w treningu na matach SWD czyżby jakaś walka w niedalekiej przyszłości?
Będziecie w narożniku z @Orest em? :D taki krakowski Stitch ;)4.11 :)
Wieczór walk R8?4.11 :)
Wieczór walk R8?